Лудогорец награди отличниците на Академията на клуба

Лудогорец награди най-добре представилите се през сезона 2021/2022 таланти от Академията на клуба. Това стана на почивката между двете полувремена на мача на представителния тим на „орлите“ с Черно море (Варна), след който за единадесети пореден път разградчани получиха златните медали и шампионската титла на България.

За най-добър вратар бе избран националът Валентин Валентинов от набор 2008. Изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев връчи наградата на талантливия страж.

YouTube

За най-добър защитник бе обявен роденият през 2006 година Симеон Шишков, също национал. Призът връчи техническият директор и легендарен бранител на Шампионите Козмин Моци.

Наградата за най-добър полузащитник заслужи националът Николай Николов от набор 2008. Той я получи от спортния директор на Лудогорец Георги Караманджуков.   

За най-добър нападател бе избран Петър Кирев, роден 2005 г. Тъй като той е с националния отбор на финалите на Европейско първенство, председателят на борда на директорите Теменуга Газдова  предаде приза му на неговия треньор Емил Георгиев.

За голмайстор номер 1 бе определен роденият през 2007 година Филип Гигов. Наградата му бе връчена от директора на Академията Радослав Комитов

За най-полезен играч бе избран националът Димитър Иванов от набор 2004. Той получи наградата си от президента на клуба Александър Александров.

Наградата за най-полезен състезател получи Пламен Пенев от набор 2008, национал. Връчи му я президентът на клуба Александър Александров.

Като най-перспективен бе отличен Александър Панайотов от набор 2009. Той бе награден от главния скаут на детско-юношеската школа на клуба Валентин Станчев.

Лудогорец награди най-добре представилите се през сезона 2021/2022 таланти от Академията на клуба. Това стана на…

Posted by Football Academy Ludogorets on Sunday, May 15, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе