Много емоции предизвика първото издание на детски футболен турнир за купата на Исперих

Снимка: М. Азиз

Вчера /14.05.2022 г./ на градския стадион в Исперих се проведе детски футболен турнир за Купата на Исперих, организиран от Община Исперих и местния футболен клуб „Бенковски“.
В надпреварата участие взеха деца от 5-ти до 7-ми клас от Исперих, Кубрат, Паисиево и Лудогорци. Отборите показаха завидни умения и спортменска игра.

Първото място и Купата на Исперих отиде при Футболен клуб „Бенковски“ – Исперих. Дербито за исперихчани завърши с победа от 3:1. На второ място се класираха участниците от Кубрат, третата позиция заеха момчетата от футболния отбор към Основно училище „Христо Ботев“ – с. Лудогорци. На четвърто място се класираха учениците от клуба по футбол към Основно училище „Христо Ботев“ – с. Паисиево.

YouTube

Кметът на Община Исперих инж. Белгин Шукри лично поздрави финалистите и награди победителите в турнира.

Футболен клуб „Бенковски“ – Исперих е учреден през есента на 2021 година по инициатива на кмета на Община Исперих и местни граждани, заели се с амбициозната задача да възродят футбола в града. В момента в школата тренират над 20 деца на възраст от 11 до 13 години. Треньор на отбора е Анатоли Минчев.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе