Поздравление от кметът на Исперих за 24 май

Кметът на Исперих инж. Белгин Шукри поздрави жителите на Исперих по случай 24 май.

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,
УВАЖАЕМИ ПРОСВЕТНИ И КУЛТУРНИ ДЕЙЦИ,
УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ИСПЕРИХ,
Днес честваме един от най-светлите български национални празници – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност! Този ден е повод за гордост, но и ден за почит и благодарност!
Благодаря на нашите учители, културни дейци, музейни специалисти и общественици за това, че възпитават поколенията в дух на просвещение и грамотност, предават знание чрез слово, възпитават добри хора, откриват нови хоризонти, предизвикват мисълта, поощряват мечтите – за да има Исперих бъдеще и авторитет, за да я има България! Защото всяка просперираща държава се гради и развива, уповавайки се на образованието, изкуството, културата и паметта.
Пожелавам Ви здраве, много енергия и сили в изпълнение на мисията, на която сте се посветили!
24 май е и празник на нашия град! Пожелавам си да живеем така, че да даваме пример и вдъхновение на младите, а те да продължат след нас да работят за града и да имат куража да сътворят утрешната ни по-добра история.
Скъпи исперихчани,
От сърце Ви пожелавам здраве, успехи във всичко, към което се стремите, и достойно настояще и бъдеще. Нека духът и единството да ни водят напред към по-добър живот тук!
Честит празник!
Инж. Белгин Шукри
Кмет на Община Исперих

YouTube

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,УВАЖАЕМИ ПРОСВЕТНИ И КУЛТУРНИ ДЕЙЦИ,УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ИСПЕРИХ,Днес честваме един от…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Monday, May 23, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе