Кубрат изпраща своите абитуриенти

И тази година Кубрат изпрати абитуриентите на Средно училище „Христо Ботев“. С вой на клаксони и радостни скандирания по ул. „Гагарин“ и центъра на града десетки младежи и девойки казаха сбогом на любимото 132-годишно училище „Христо Ботев“ в Кубрат, което обаче винаги ще помнят и носят в сърцата си.

Гости на радостното до сълзи събитие бяха представители на Общинското ръководство, начело с кмета г-н Алкин Неби, директорът на училището г-жа Росица Христова, много учители, местни общественици, граждани и разбира се красивите абитуриенти от XII -ти „а“ и XII-ти „б“ клас, които бяха във фокуса на пъстрото събитие.

YouTube

„Скъпи момичета и момчета! Пораснали красиви млади дами и господа! Тази вечер е Вашата вечер, като Ви пожелавам да ѝ се насладите. Тя да бъде изпълнена с много положителни емоции и усмивки, така че да остави във Вас незабравими спомени. На добър час, мили деца!“, каза в обръщението си директорът на училището г-жа Росица Христова.

Роднини, близки и приятели на абитуриентите имаха възможността да проследят церемонията по изпращането на Четиридесет и четиримата абитуриенти, като аплодисменти от присъстващите имаше и за преподавателите, които с неуморен труд и сърце са възпитали поредният успешен Випуск на най-голямото училище в общината. Поздравителен фолклорен танц за всички бе представен и от прекрасната танцовата формация към училището „Валенс“ с ръководител г-жа Валентина Димитрова, а в края на тържеството последният випуск премина под арката на успеха.

Малко след събитието в сърцето на Кубрат празничната сцена бе разтърсена и от популярната изпълнителка Тита. Стотици жители и гости на града се насладиха на популярни и обичани парчета, а разкошен букет певицата получи лично от кмета на Община град Кубрат Алкин Неби.

Днес своите абитуриенти от „Випуск 2022“ ще изпратят и от Професионалната гимназия в Кубрат. Началото на тържественото мероприятие е от 18.00 часа.

КУБРАТ ИЗПРАЩА СВОИТЕ АБИТУРИЕНТИ – ОБИЧАНАТА ТИТА РАЗТЪРСИ ПРАЗНИЧНАТА СЦЕНАИ тази година Кубрат изпрати…

Posted by Община Кубрат on Wednesday, May 25, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе