5 модела дънки задължителни за гардероба на всяка модерна жена

В наши дни на пазара се предлагат толкова много различни модели дънки, че може да е трудно да се ориентирате кои от тях да купите. Дали да изберете модерните скъсани дънки или по-непреходния и универсален син деним? В тази публикация в блога ще представим 5 вида дънки, които всяка жена трябва да има в гардероба си. Ще ви дадем и няколко съвета как да ги стилизирате!

Какви видове дънки трябва да има всяка жена в гардероба си?

Ето пет вида, които според нас са от съществено значение и трябва да присъстват в гардероба на всяка модерна жена, независимо от възрастта и:

YouTube

Скини дънки

Това са универсални джинси, които отиват почти на всяко тяло, тъй като освен че издължават тялото, те го и прибират визуално. Изглеждат чудесно с токчета и блейзър за вечерно излизане или с маратонки и тениска за небрежен ден. Независимо дали сте избрали черен, бял, деним или друг цвят, уверете се, че са добре прилепнали и удобни. Последното нещо, което искате, е да ги придърпвате постоянно. Инвестирайте в добър чифт тесни дънки и ще ги носите години наред.

Дънки тип „boyfriend“

Тези дънки са удобни, поради свободно стоящата кройка и възможностите за движение, които дават. Идеални са за забързаното ежедневие и тичане по задачи или просто за разходка в свободното време. Могат да се съчетаят добре с чифт токчета и блуза, за да изглеждат по-съвършено. Обикновено този тип дънки са силно предпочитан вариант за жени, които обичат свободата и предпочитат да се чувстват удобно. Това по никакъв начин не ги прави неактуални, напротив. В момента това са едни от най-модерните модели дънки и търсенето им расте с всеки изминал сезон. Възможността да се съчетават с красиви ризи, блейзър или тениска ги прави задължителен елемент от всеки дамски гардероб.

Дънки с изтрити краища

Те са чудесни, особено ако искате  да придадат на тоалета ви повече острота. Съчетайте ги с кожено яке и ботуши за вечерно излизане или с широка блуза за по-небрежен вид. Могат да се съчетаят и с блейзър и токчета за по-официални събития. Тези дънки трябва да присъстват в гардероба на всяка жена заради своята универсалност.

Дънки с висока талия

Те са идеални за съчетаване с по-къси топове и ризи. Те издължават силуета и могат да ви направят да изглеждате по-високи и по-слаби. Напоследък те са огромен хит и се радват на голяма разнообразие в онлайн магазините за дрехи. Тяхната мода не е от скоро, но голямото им завръщане напоследък е неоспорим факт. Те са изключително подходящи и за жени с несъвършени фигури, като прикриват тези несъвършенства по прекрасен начин.

Широки дънки

Те са по-свободни и удобни от тесните дънки, но все пак могат да се правят всякакви комбинации. Съчетайте ги с блуза и токчета за вечерно излизане или с тениска и маратонки за небрежна дневна визия. Те са много модерни сред младите, но и сред по-възрастните дами. Комбинацията им с небрежни ризи и сака е много актуална, а за завършек на визията може да добавите и различни бижута с по-обемисти размери.

Какви дънки да носите според тялото ви?

Различните модели дънки могат да бъдат повече или по-малко подходящи в зависимост от формата и силуета на тялото ви. Ето защо съставихме списък с петте вида дънки, които всяка жена трябва да има в гардероба си, за да ви помогнем да намерите идеалния чифт (или чифтове) за вас.

Дънките тип “чарлстон” е чудесен вариант, когато се двуомите между тесни и широки дънки. С леко заострената зона на бедрата, дънките тип “чарлстон” обгръщат краката, придавайки секси външен вид.

Ако имате фигура тип “пясъчен часовник”, тогава дънките с висока талия са правилният избор. Те ще подчертаят малката ви талия и ще ви придадат оформени, секси извивки. Само се уверете, че не са прекалено тесни в областта на бедрата.

Ако сте по-ниски тогава изрязаните дънки са чудесен вариант. Те ще покажат акцентират върху краката ви и по този начин ще изглеждат по-дълги. Само внимавайте да не изберете прекалено тесен чифт, защото в противен случай ще изглеждате по-ниски.

За тези с по-големи бедра, широките дънки, тип „boyfriend“ са перфектен вариант. Те ще направят краката ви да изглеждат по-слаби, а освен това са удобни за носене. Само се уверете, че не са прекалено дълги, в противен случай ще изглеждате така, сякаш плувате в тях.

Може би вече сте си избрали нови дънки за предстоящия сезон. В сайта на VS Fashion има голямо разнообразие от различни модели дънки, сред които може би е и вашият бъдещ модел.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе