Дневен хороскоп за 9 юни 2022, четвъртък

Овен

Надеждите Ви може и да не се сбъднат. Съществува опасността от клевети и недоброжелателства. Не захващайте ново нещо, тъй като няма да можете да го завършите успешно в рамките на годината. Възможно е влошаване на материалното положение. Преценявайте трезво възможностите си.

YouTube

Телец

Ще дадете предимство на инициативи от различен характер, като няма да пренебрегвате и текущите си дела днес. Четвъртък ще е доста неприятен ден за голяма част от представителите на зодия Телец. Чувството за неудобство ще Ви преследва през целия ден, съчетано с пречки, които постоянно ще възникват пред Вас и ще засилват негодуванието Ви. Най-внимателни следва да бъдете във взаимоотношенията си с близките.

Близнаци

Всички ограничения и препятствия днес са сведени до минимум, което обаче не важи за емоциите. Прекарайте вечерта в тиха атмосфера – спокойствието и уединението ще Ви помогнат да се възстановите много по-добре.

Рак

През този ден може да станете свидетел на неприятна ситуация с участието на Ваш близък. Не съдете хората, но и имайте едно наум от чутото и видяното. Не взимайте при сърце всички неща, които се случват около Вас. Не се натоварвайте излишно.

Лъв

Денят ще е успешен за реализация на лични и делови цели, а значителната характеристика на този ден е, че отбелязва началото на етап за мощни помени, които ще продължат до началото на следващия месец. Предстои ярко раздвижване в обществените среди, съчетано с наситени противоречия.

Дева

Непорядъчно отношение на близките или клевета на тайни недоброжелатели затруднява развитието на любовните отношения. Признайте си грешките пред любимия човек. Бъдете готови за не съвсем доброжелателно отношение на околните към Вас. Старайте се да предвидите и да предотвратите възможните неприятности. Препоръчва Ви се в професионалната сфера да избегнете риска или нововъведенията.

Везни

Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Везни, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от Вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Скорпион

Днес имате голям шанс да излезете победители от заплетена ситуация в офиса. Победата Ви няма да е толкова сладка, но поне казусът ще е приключил. Не сломявайте духа си, защото накрая ще сте доволни. Дръжте емоциите под контрол. Ако не бързате, ще решите всички противоречия.

Стрелец

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Днес представителите на зодия Стрелец ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Козирог

Бъдете отговорни към своите постъпки. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Този ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Този ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията Ви през днешния ден.

Водолей

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в намеренията си. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти.

Риби

Ентусиазмът не Ви е напуснал, но желанието да Ви забелязват и оценят може да Ви изиграе лоша шега. Очаква Ви напрежение в личните отношения. Все пак, не бързайте с окончателните си заключения, изчакайте още няколко дни и действайте само ако сте сигурни, че няма да съжалявате. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе