Две победи за малките „орли“ на престижния турнир в Италия

Талантите на Лудогорец от набор 2009 стартираха с победа с 2:0 участието си в силния международен турнир в Италия, с участието на Милан, Ювентус, Реал, Ливърпул и ПСЖ. Възпитаниците на Милен Маринов подчиниха Сасари, като срещата се игра в град Монти на остров Сардиния. Точни за „орлите“ бяха Тодор Илиев в 18-та минута и Калоян Георгиев в 30-та минута.

Представихме се на добро ниво. Успяхме да материализираме своето превъзходство. Има обаче още какво да се желае, за да играем футбол на високо европейско ниво, коментира старши треньорът Милен Маринов след последния съдийски сигнал.

Възпитаниците на Милен Маринов се справиха и с Урбетевере с 1:0,  като този клуб е филиал на Рома. Двубоят се игра в град Монти на остров Сардиния. Единственото попадение за „орлите“ вкара Емил Дончев в 31-та минута. Българите имаха още няколко добри ситуации за попадение, като не допуснаха сериозни опасности пред своята врата. В първия си мач българите записаха успех с 2:0 над Сасари.

YouTube

По-късно днес (9 юни), от 19 и 30, часа, момчетата на Милен Маринов ще срещнат връстниците си от европейския гранд Милан. Какъвто и да е резултатът от двубоя, „орлите“ ще продължат напред в турнира. Вероятните им съперници за утре са шведския Малмьо или италианския Дженоа.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе