Как да изберем най-добрия кабел за зареждане на iPhone?

Тенденцията е все повече модели смартфони да се предлагат на потребителите без добавено зарядно в кутията, като това се отнася най-вече за последните модели устройства от най-висок клас.

Говорейки за флагмани, няма как да не започнем именно с най-популярните устройства, каквито са смартфоните iPhone.

YouTube

Ако сте избрали тази марка за себе си и искате да се насладите на предимствата, които предлага, задължително трябва да помислите това дали моделът, който ще купувате е от тези, които вече се предлагат без кабел за зареждане.

За какво да помислим преди да си купим кабел за зареждане

Има няколко неща, за които трябва да помислите, когато ви се налага да купите кабел за зареждане на iPhone.

Първо, помислете за устройствата, които ще се зареждат, и какъв вид USB конектори изискват. Ако просто влезете в хипермаркета и купите първото, което се появи пред очите ви, рискувате да похарчите парите си за нещо, което може да се окаже несъвместимо.

Други важни фактори включват ефективността на зареждане на кабела, а именно с каква скорост ще можете да заредите телефона с това зарядно. Имайте предвид, че много от съвременните смартфони могат да се заредят за половин до един час, но само ако зареждането се прави с подходящия продукт.

След като сте помислили за ефективността при зареждане и съвместимостта с устройството, трябва да помислите и за дължината на кабела. Имайте предвид, че някои кабели са с дължина едва 20 – 30 см, което може да е прекалено малко за вас. Изберете по-дълъг кабел, който да ви позволява да го поставите удобно на близката маса.

USB и тип устройство

Най-често срещаните кабели за зареждане, които се предлагат на пазара днес, включват USB-A, USB-C и микро USB.

Повечето продукти на Епъл използват така наречените лайтнинг кабели, докато устройствата с Андроид и по-новите модели iPad използват USB-C конектори. Микро USB се използват широко при смартфони, слушалки, батерии и други преносими устройства.

В случая, вие трябва да се уверите, че избрания кабел ще подхожда на вашия iPhone във всеки един аспект, позволявайки ви да постигнете бързе, лесно и удобно зареждане, без да имате проблем с дължината на кабела (разгледайте предложенията в магазина за аксесоари MyTel.bg).

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе