Дневен хороскоп за 16 юли 2022, събота

© Pixabay.com

Овен

В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Днес е ден за домашни дела. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Днес проведете консултации.

YouTube

Телец

През този ден си пожелайте нещо вълшебно. Със сигурност всичко, което е добро за Вас, ще се изпълни. Ако имате някои съмнения, споделете мислите си с човек, на когото имате доверие. Някои обстоятелства ще помогнат за сформирането на нов мироглед.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци изглеждат като арена, на която са си дали среща сили, с почти еднакъв капацитет според мощността им, но действащи в различни посоки. Добре е да изчакате развоя на събитията и да не предприемате изпреварващи действия по интересуващи Ви теми, за да не си навредите.

Рак

Събота ще сблъска много от представителите на рак с нови преживявания. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Ще имате удовлетворяващи и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен.

Лъв

Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Лъв. Днес сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията Ви. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Обърнете внимание на семейството си. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Напрегнатата небесна конфигурация в събота сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Дева

Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Събота посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. През събота ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари.

Везни

Очакванията на много хора са свързани с Вас, за това се погрижете за формата си. Мнозина от Везни са недоволни от нещо, което ги потиска и ги прави доста нервни. Реакциите на едни от Вас са неочаквано остри, а други демонстрират подчертана двойственост и не желаят да се съобразяват с нищо. Балансирайте състоянието си и намерете необходимото равновесие.

Скорпион

През този ден припряността Ви може да Ви изиграе лоша шега. Вложете енергията си в сезонно разчистване, за да има положителен ефект за Вас. Успокойте се и действайте по план. В края на деня всичко ще се нареди. Не е подходящо време за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Стрелец

Стабилизиране на здравословното състояние. Болестите, проявени по това време, са дълготрайни и могат да приемат хроничен характер. Неблагоприятно време за диети и козметични процедури. Избягвайте да използвате козметика и парфюми. Възможни са алергични реакции.

Козирог

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Събота намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Водолей

Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Риби

В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, събота Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе