Анте Шимунджа: Не трябва да сравняваме Шамрок със Сутиеска (ВИДЕО)

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа смята, че няма нищо общо между предишния съперник на „орлите“ – Сутиеска, и днешният – Шамрок Роувърс.

„Има голяма разлика между Шамрок и Сутиеска. Играят в различни системи. Ирландците са много агресивни у дома с много играчи напред и трима отзад. Те ротират много в атакуващата част на играта. Разликата е огромна. Ние трябва да се адаптираме, но също така ще се опитаме да наложим нашия стил на игра“, обяви словенецът.

YouTube

„Шамрок е по средата на сезона в местното първенство, но сме ги анализирали и знаем тяхната стратегия когато играят у дома или като гост. Те ще бъдат агресивни, подготвяме се за предизвикателството и трябва да бъдем на високо ниво, за да се справим“, добави Шимунджа. „Кирил Десподов се възстановява, но гледаме реакцията му след всяка тренировка. За Клод Гонсалвеш ще наблюдаваме какво е неговото състояние, не искаме да рискуваме и докторът ще каже кога ще може да играе“, допълни треньорът на Лудогорец.

„Ние не спим през първото полувреме. Всички отбори искат да покажат най-доброто срещу нас. Мачът се играе 90 минути. Най-важното през цялото време е да сме фокусирани. Резултатът е важен, за да продължим напред“, заяви още треньорът на Лудогорец.

Той не пожела да коментира жребия за следващия кръг, тъй като все още нито един от отборите не е продължил напред.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе