Жена пострада при катастрофа с „Мазда“ и три „БМВ“-та между исперихски села, причинилият катастрофата избягал

Сигнал за верижна катастрофа на пътя между исперихските села Лудогорци и Малко Йонково е получен на тел.112 около 13.45 часа на 20 юли. Това информират от ОДМВР-Разград за нашата медия.

27-годишен водач на лек автомобил „Мазда 6“ от силистренското село Зебил предприел изпреварване на движещите се пред него три „БМВ“-та, без да се убеди, че ще може да извърши маневрата. Насрещно идващ автомобил го принудил да се прибере в платното си рязко, като това накарало шофьорът на „БМВ 525 ТДС“ да задейства спирачки. В него се удря „БМВ 535 Д“, шофирано от 22-годишна жена от Исперих, а в нейната кола – „БМВ 320 И“, управлявано от турски гражданин. Водачът на „Мазда“-та напуснал местопроизшествието.

YouTube

При сблъсъка е пострадала жената с второто „БМВ“, която е откарана в МБАЛ-Разград със съмнения за разкъсан далак. Малко след катастрофата виновникът е установен и тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества. Пробите му са отрицателни. По случая е отпочнато досъдебно производство по чл.343, ал.1, Б от НК.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе