Серджио Падт: Очаква ни по-тежък мач от предишния

Вратарят на Лудогорец, Серджио Падт, предупреди, че Шамрок ще покаже съвсем различно лице, в сравнение с първия мач в Разград. Той очаква, че ще има повече работа, отколкото при победата с 3:0 в Разград.

„Вероятно ще имам повече работа от преди седмица. Треньорът вече ни каза, че те са съвсем различен отбор на своя стадион, пред собствените фенове, така че се подготвям да си свърша работата. Трябва да сме готови за предизвикателството“, започна Падт.

YouTube

„През второто полувреме на първия мач имаха няколко шанса, но очаквам да са по-добри в този мач. Харесвам техния нападател, той е силен и трябва да се справим с него, както и с останалите играчи“, завърши нидерландският страж.

„Очакваме да покажат енергия. Нямат какво да губят и ще опитат всичко. Зависи от нас да се справим с това и да продължим напред. За един вратар и защитата, а и за тима, да се запази чиста мрежа е най-важното. В същото време, продължаване в следващия кръг е единственото важно в този момент“, завърши нидерландският страж.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе