Дневен хороскоп за 28 юли 2022, четвъртък

Овен

Силно влияние на обществото и околната среда върху здравето. Храните, които предизвикват ферментация, трябва да се избягват и количеството консумирана чиста вода трябва да се увеличи. Дръжте долната част на тялото си топла. Вземете превантивни мерки срещу обостряне на бъбречно-каменна болест, цистит. Висока вероятност от алергични кожни реакции.

YouTube

Телец

Може да има очевидно противоречие между това, което искате сега и това, което близките Ви искат. Необходимо е да се постигне общо решение, но някой трябва да го предложи все пак, за да започне диалог. Бъдете склонни към компромиси.

Близнаци

През този ден ще бъдете зарадвани от близките си. Насладете се на момента и им благодарете за всичко през изминалата година. Емоциите Ви са интензивни, въображението работи на пълни обороти. Отвътре Ви се надига чувството на неудовлетвореност, но не можете точно да го конкретизирате.

Рак

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът Ви. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Лъв

Не настоявайте на своето мнение, не вървете против всичко и всеки и не забравяйте, че в името на работата и във Ваша полза понякога се налага да правите и компромиси. В резултат от събитията през този ден влюбените и жизнерадостни представители на зодия Лъв могат да се почувстват дълбоко нещастни и незаслужено обидени. Вероятно при Вас се появява възможността да преосмислят миналото си, да изградят успешни планове за бъдещето и да получат необходимите знания и или информация.

Дева

Това е четвъртък за избор на подаръци за най-близките Ви хора. Заложете на емоцията и чувствата, вложени в тях, а не на цената и външния вид. Всички ще се зарадват на милия жест от Ваша страна и ще го оценят. Все пак, Вие знаете, че държите на тях.

Везни

През този ден не участвайте в начинания на други хора. Целите им може да са користни, а Вие да разберете за това прекалено късно. Оставете ги сами да се справят. Те ще Ви потърсят, ако имат нужда за съвет. Вечерта релаксирайте у дома.

Скорпион

Проблемите и изискванията се трупат напоследък и сега тепърва ще надделеят. Това не е моментът да се отварят нови фронтове. Ако го направите, със сигурност ще загубите напълно контрол над нещата.

Стрелец

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията.

Козирог

Това е четвъртък за работа в екип. Да, Вие може да свършите всичко сами, но не и днес. С верни помощници ще си спестите много време, а и ще Ви е по-весело. Доверете се на другите, за да достигнете още по-големи висоти. Ще се издигнете в очите на другите.

Водолей

Ще трябва да възстановите баланса във връзката си, защото в последно време сте загубили опората си. От Вас зависи да позволите на себе си и на партньора си да прекарате хубава вечер и да се чувствате добре заедно.

Риби

Нови хора, които се появят на пътя Ви, могат да станат източник на много неприятности. Следете за знаци около Вас – днес Вашата вътрешна същност се отразява в околната среда и обкръжението Ви.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе