Дневен хороскоп за 4 август 2022, четвъртък

Овен

Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Овен. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

YouTube

Телец

Имате достатъчно лични ангажименти. Четвъртък се оказва твърде динамичен за представителите на Телец. Постарайте се да вложите разум в отношенията с околните. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Мнозина са притиснати от неудачи в службата и бизнеса, но сега не е добро време да се заемате с отстраняването им.

Близнаци

Денят ще е успешен за реализация на лични и делови цели, а значителната характеристика на този ден е, че отбелязва началото на етап за мощни помени, които ще продължат до началото на следващия месец. Предстои ярко раздвижване в обществените среди, съчетано с наситени противоречия.

Рак

Четвъртък ще е доста успешнен ден за представителите на Рак. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около Вас. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Намерете начин да се отпуснете. 

Лъв

Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Желателно е да се срещнете с учители и капацитети в интересуващата Ви област. Не бързайте да казвате „да“. Седмицата Ви е интересна и успешна, стига да може да я планирате предварително.

Дева

Четвъртък полага началото на важен етап за Дева, през който Ви предстоят промени. Положителни са и нямат нищо общо с ядовете, които ще възникнат днес във взаимоотношенията Ви с някого. Другото много хубаво събитие за този ден е, че ще се освободите от притеснителни личности.

Везни

Това е четвъртък за избор на подаръци за най-близките Ви хора. Заложете на емоцията и чувствата, вложени в тях, а не на цената и външния вид. Всички ще се зарадват на милия жест от Ваша страна и ще го оценят. Все пак, Вие знаете, че държите на тях.

Скорпион

Четвъртък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. С добра организация и в приповдигнато настроение днес ще отхвърлите повече работа. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Стрелец

Може да има очевидно противоречие между това, което искате сега и това, което близките Ви искат. Необходимо е да се постигне общо решение, но някой трябва да го предложи все пак, за да започне диалог. Бъдете склонни към компромиси.

Козирог

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Водолей

Голям процент от водолей са подвластни на отлично настроение днес, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси.

Риби

Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. За Вас се очертава сигурен успех, ако се съсредоточат върху изпълнението на целите си, защото денят е надежден. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе