Предложения за стимулиране на партньора в леглото

Понякога имаме нужда от малки тайни оръжия, чрез които да стимулираме повече нашия партньор. Точно за това и е създаден секс шопа. Благодарение на многото и разнообразни артикули там, ние имаме възможността да използваме редица жокери в това отношение. Според много хора, за да възбудите един мъж, е необходимо само да ви погледне голи. Това далеч не е така. Има много начини да привлечете сексуалното желание на един мъж и различни трикове, които можем да използваме. Същото важи и за жените, като дори при тях понякога е нужна повече изобретателност и старание. 

Как лесно да възбудите сексуалното желание в партньора си

От секс шоп Клеопатра дават малко съвети относно това как да спечелите сексуалното внимание на партньора си. Съветите биха били ефективни както при мъже, така и при жени. Трябва просто да разберете кой работи най-добре за вашия партньор:

YouTube

  1. Разнообразие – ако всеки път използвате само един и същи метод, то тактиката ви определено се нуждае от разнообразяване. Изпробвайте нови неща, проверявайте как реагира вашият човек на различните варианти, разгледайте предложенията в някой секс шоп. Винаги търсете нещо различно, с което да изненадате своя човек.
  2. Игри за възрастни – подобни игри можете да намерите не само в секс шоп, но и в най-обикновена книжарница. Една от най-предпочитаните е домино. Тя ще ви накара да прилагате различни пози и други сексуални тактики. Определено е добър начин да събудите желанието на партньора си.
  3. Секс играчки – тук разнообразието е повече от голямо. Камшици, белезници, колани, нашийници и още какво ли не сексуално оборудване може да ви бъде от помощ. Много зависи от фетишите на партньора ви. Ако не ги знаете, то със сигурност е по-добре да ги научите и да наблегнете на тактики включващи любимите му неща. Разгледайте предложенията, които ще намерите в секс шоп, и намерете най-подходящото предложение за вас.
  4. Секси бельо и еротични костюми – това определено е добър женски трик, с който много лесно се борави. Просто си купете готино костюмче от някой секс шоп, сложете жартиери и други готини аксесоари и изненадайте партньора си след работа. Гарантираме ви, че ще го оцени!
  5. Лубриканти и масла – във секс шопа ще откриете различни видове лубриканти, които освен че улесняват сексуалния процес, действат и възбуждащо. Можете също да потърсите и ароматни масла с някакъв афродизиак в състава. Запалете ароматни свещи и направете един запомнящ се масаж на половинката си. Това гарантирано няма как да не го запали. 
  6. Ерогенни зони – знаете ли ерогенните зони на партньора си? Ако отговорът е не, то със сигурност трябва да поправите тази грешка възможно най-скоро. Научите ли слабите му места и тези, които му влияят възбуждащо, то със сигурност ще успявате да постигнете желаната стимулация много по-бързо. Започнете да го галите и усетете на кои места реагира най-силно. Можете разбира се и директно да го попитате. Желанието ви да знаете такива подробности само по себе си също е достатъчно стимулиращо, а от специализиран шоп можете да вземете и стимулиращи играчки за конкретни зони.

Без значение на кой метод ще се доверите или пък ще решите да използвате всичките, то вашето удоволствие и това на партньора ви ще бъде гарантирано. Потърсете подходящи играчки в любимия си специализиран шоп и направете преживяванията си още по-запомнящи се!

Как да възбудите спящ човек

Случва се една жена да осъзнае, че иска секс, когато мъжът ѝ вече е заспал. Но дори и в този случай можете да постигнете целта си. Не е необходимо да събуждате партньора си, той ще се събуди сам, ако започнете ласки с устни. Това е безотказен метод и едва ли има мъж на земята, които не би се зарадвал на подобно събуждане. Можете също да се сгушите с гръб към него, като наместите задните си части в близост до половия му орган. Малко движения в таза от ваша страна и доброто събуждане е гарантирано.

Изпробвайте много и различни начини за възбуда, като можете да проверявате специализираните магазини за играчки редовно, тъй като често има нови неща. Разнообразието е много ключово, а цената на удоволствието не е измерима.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе