Отличие за кмета на Община Кубрат

С Почетна грамота за личен принос за социалното приобщаване на хората с увреждане в България и по повод IX-я конгрес на Съюза на инвалидите в България беше удостоен кметът на Община Кубрат Алкин Неби.

„Кметът на Община Кубрат напълно заслужава подобно отличие, тъй като ни е помагал изключително много. Много малко са такива хора като г-н Неби, които с отворени обятия и с каквото могат по силите си реализират нашите желания и потребности“, заяви председателят на регионалната организация на хората с увреждания Радослав Няголов.

YouTube

По време на срещата си с Радослав Няголов кметът Неби заяви, че Община Кубрат цени този признателен жест към институцията, която неуморно винаги е била до хората с увреждания и, която ще продължава да е стабилна опора за всички. Благодарности и искрено уважение по време на срещата демонстрираха и двете страни.

На проведения IX-ти конгрес на Съюза на хората с увреждания в България, провел се в парк хотел „Москва“ в столицата София, за председател на Съюза беше избран г-н Георги Колев, а председателя на регионалната организация в Разград и Русе г-н Радослав Няголов беше преизбран за член на Управителния съвет.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе