25-годишен излетя в дере край пътя до село Струйно, пострадал е тежко

25-годишен мъж от село Тервел пострадал при катастрофа. Сигнал за произшествието на спешен телефон 112 е приет от близки на мъжа в 23:07 часа снощи. Те съобщили, че мъжът бил при негови приятели, но не се прибрал.

Бил с лек автомобил Ауди А5 с чужди регистрационни номера. Намерили го катастрофирал в дере по пътя от село Струйно в посока към село Тервел. Към разклона за село Развигорово веднага са насочени екипи на полиция и пожарна.

YouTube

Спасителен екип от РСПБЗН- Шумен заварил преобърнат по таван лек извън пътя, в дере автомобил Ауди. Водачът бил затиснат. На място за съдействие пристигнал втори екип на шуменската пожарна. Мъжът бил освободен и спасен. Пренесен бил до линейката.

По данни на 25-годишния водач  катастрофата станала около 6 часа сутринта. На ляв завой загубил контрол над автомобила, излязъл вдясно от пътното платно и се преобърнал в дере.

След преглед в шуменската болница е установена фрактура на гръбначен прешлен и парализа на долни крайници. Транспортиран е в болница във Варна. Взета е кръвна проба на водача. Образувано е досъдебно производство.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе