Организация и мерки за сигурност преди мача с Жалгирис

Снимка: ludogorets.com

ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо първия мач от плейофите на Лига Европа срещу шампиона на Литва Жалгирис в четвъртък (18 август) от 20,45 ч., че същия ден стадион „Хювефарма Арена“ отваря врати в 18,45 ч. Клубът напомня, че при засилен интерес в момента се продават билети на клубната база в Разград, както и на билетната каса на улица „Васил Левски“. Днес гишето ще работи до 18,00 ч., а утре (18 август) от 10,00 ч. до началото на мача. Входни талони могат да бъдат закупени и онлайн на https://tickets.ludogorets.com.

Клубът призовава феновете да дойдат на стадиона по-рано, за да се облекчи пропускателния режим.

YouTube

Лудогорец съобщава, че на „Хювефарма Арена“ няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

ПФК Лудогорец напомня, че присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. Могат да бъдат изтеглени и от главната страница на официалния сайт на клуба www.ludogorets.com

ОДМВР – Разград съобщава, че във връзка с мача срещу Жалгирис на 18 август от 19.00 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците „Васил Левски“ от кръстовището с бул.“Княз Борис“ до ул. “Гаврил Кръстевич“ ,“Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард.

Феновете от други населени места, закупили билети за мача, могат да ползват обособените паркинги до Средношколското общежитие, до Централна поща, до хотел „Централ” и на Товарна пиаца по улица „Странджа”.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе