Дневен хороскоп за 29 август 2022, понеделник

Овен

Представителите на Овен са изнервени от сблъсъци с проблеми през отминалите делници. Такива не са характерни за днес, но мнозина все още – макар и частично, са под впечатление на негативните влияния. Денят ще е успешен. Предоставя ефективни възможности за финансови придобивки.

YouTube

Телец

През този ден не участвайте в начинания на други хора. Целите им може да са користни, а Вие да разберете за това прекалено късно. Оставете ги сами да се справят. Те ще Ви потърсят, ако имат нужда за съвет. Вечерта релаксирайте у дома.

Близнаци

Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Днес представителите на зодия Близнаци ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Рак

Днес заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Лъв

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек.

Дева

Добър момент да започнете сериозно лечение, медицински консултации, изясняване на диагнозата. Изисква се физическа активност, продължително излагане на чист въздух. Избягвайте малки и затворени пространства. Малки количества бира и леки вина са полезни.

Везни

Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днес вечерта се посветете на семейството си. Всяка самостоятелна работа Ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа. В материално отношение успехът ще бъде с Вас. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Бъдете дипломатични и тактични.

Скорпион

Напрегнат ден, изискващ сериозно отношение към делата. Разпределете от рано приоритетите и задачите за деня, но се старайте да няма излишни амбиции. Не е изключено да Ви се наложи да решавате домашни или лични проблеми.

Стрелец

Не разчитайте на случайността, само трябва да разчитате на себе си, а астрологичните условия на днешния ден ще ви помогнат да завършите успешно работата. Преборете в себе си желанието да бъдете център на всеобщото внимание, днес това не е необходимо изобщо.

Козирог

Днешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Явно повечето от родените в знака ще са претоварени с дела, успяването в които е безпроблемно. Ще губите енергия за неща, които определено са безсмислени. Ще очаровате Вашите колеги, делови партньори и началници с поведението и интелекта си. При възможност излезте някъде сред природата.

Водолей

През този ден ще трябва да положите много усилия, за да поддържате настроението си. Всеки опит в тази насока си заслужава. Ще Ви се наложи да проявите повече търпение. Способността Ви да чакате сега ще е най-големият Ви приятел.

Риби

Време е да поемете юздите и да пристъпите към вземане на отговорни решения. Не разчитайте на нечия подкрепа в делата си. Ако сте се заели с почистване на дома, гледайте да не се преуморявате. Днес може да потърсите и да се срещнете със стари приятели.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе