Дневен хороскоп за 5 септември 2022, понеделник

Овен

Днес ще бъде непредвидим, така че не учудвайте, ако още от сутринта се появят изненадващи обстоятелства. Не се ядосвайте, а се опитайте да отгатнете какво още ще се случи и се забавлявайте. Фокусирайте се върху определянето на основните цели и програмата за тяхното постигане.

YouTube

Телец

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото Ви. Този понеделник внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения.

Близнаци

Напрегнат ден, изискващ сериозно отношение към делата. Разпределете от рано приоритетите и задачите за деня, но се старайте да няма излишни амбиции. Не е изключено да Ви се наложи да решавате домашни или лични проблеми.

Рак

Осигурете си личен периметър – свободата, на която толкова държите. Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Добър ден за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин.

Лъв

Вашите любовни проблеми може да се окажат нищожни. Известна прибързаност и необходимостта от активното участие в много начинания може да Ви изкарат от душевно равновесие. Денят е благоприятен за правене на изводи, големи покупки и придобиването на недвижими имоти.

Дева

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. В интимния живот емоциите са смесени. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от Ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Ще Ви изненада новост от делово естество. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Везни

Плановете Ви днес ще се объркат тотално. Погледнете от към веселата страна на нещата – така няма да Ви е скучно и следващият път си оставяйте резервен вариант. В крайна сметка ще се нагодите по правилния начин. Понеделник ще завърши добре.

Скорпион

Това е ден, в който определени болезнени истини биха излезли наяве. Можете много бързо да достигнете състояние на подчертана умора, ако се поддадете на негативни емоции, особено на тези на другите, които ще ви повлияят повече от обикновено.

Стрелец

Вашите любовни проблеми може да се окажат нищожни. Известна прибързаност и необходимостта от активното участие в много начинания може да Ви изкарат от душевно равновесие. Денят е благоприятен за правене на изводи, големи покупки и придобиването на недвижими имоти.

Козирог

Пазете се от еуфория и заблуди. Критичното отношение към себе си и покаянието значително облекчават съвестта Ви и съдействат за общото Ви обновление. Уравновесеността и скромността на Козирог могат значително да повишат авторитета им и да заздравят отношенията им с любимия човек. Сред представителите на зодия Козирог най-голям успех днес имат хората на изкуството и особено художниците, скулпторите и кинорежисьорите.

Водолей

Днес е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели.

Риби

Понеделник – ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Ще имате удовлетворяващи и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе