Организация и мерки за сигурност преди Лудогорец – Рома

ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо първия мач от група С на Лига Европа срещу италианския гранд Рома в четвъртък (8 септември) от 19,45 ч., че същия ден стадион „Хювефарма Арена“ отваря врати в 17,45 ч. Поради факта, че стадионът ще бъде пълен на 100 процента Клубът настоятелно призовава феновете да дойдат по-рано, за да се облекчи пропускателния режим и да се избегне струпване по входовете.

Важно! Лудогорец препоръчва на привържениците, чиито места са в сектор „Г“, да използват алеите на парка в близост до стадиона, като избегнат придвижване по улица „Васил Левски“, по която се очаква да минат близо 6000 човека с билети за сектор „В“ и трубина „Моци“. За улеснение на феновете около стадиона ще бъдат монтирани указателни табели. 

YouTube

Лудогорец съобщава, че на „Хювефарма Арена“ няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Феновете на Рома ще бъдат настанени в сектор „А“. Привърженици с атрибути на гостуващия тим няма да бъдат допускани в секторите с фенове на домакините.

ПФК Лудогорец напомня, че присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. Могат да бъдат изтеглени и от главната страница на официалния сайт на клуба www.ludogorets.com

ОДМВР – Разград съобщава, че във връзка с мача срещу Рома на 8 септември от 17.00 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците „Васил Левски“ от кръстовището с бул. “Княз Борис“ до ул. “Гаврил Кръстевич“, “Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард.

Феновете от други населени места, закупили билети за мача, могат да ползват обособените паркинги до Средношколското общежитие, до Централна поща, до хотел „Централ” и на Товарна пиаца по улица „Странджа”.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе