С детска забава стартира празничният събор в Сеслав

С празнична и пъстра игра за малчуганите стартира днес празничният събор на кубратското село Сеслав. Гости на дългоочакваното и поради ковид пандемията на няколко пъти отлагано събитие бяха кметът на Община Кубрат Алкин Неби, председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров, общинските съветници Мариета Борисова и Веселин Алеков, както и домакинът на събитието кметът Сунай Исмаилов.

Поздравления към организаторите и жителите на Сеслав отправи кметът Неби, който пожела на всички присъстващи най-вече здраве и добро настроение. Гостите от Община Кубрат поздравиха също и децата, с които разговаряха и се забавляваха. Въпреки дъждовното време детските усмивки озариха събитието, а приятелите от аниматорна къща „Веселяците“ от гр. Русе, както винаги спомогнаха за още по-доброто настроение.

YouTube

Празникът на селото ще продължи тази вечер от 19.00 часа с фолклорни изпълнения на самодеците от НЧ „Пробуда – 1936“ в село Сеслав, както и с концерт от 20.00 ч. на поп-фолк певицата Весела. Небето над селото ще бъде озарено и с празнична заря.

С ДЕТСКА ЗАБАВА СТАРТИРА ПРАЗНИЧНИЯТ СЪБОР В СЕЛО СЕСЛАВС празнична и пъстра игра за малчуганите стартира днес…

Posted by Община Кубрат on Saturday, September 10, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе