Дневен хороскоп за 12 септември 2022, понеделник

Овен

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Отнасяйте се сериозно към работата си. Объркани сте емоционално. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

YouTube

Телец

Понеделник е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете внимателни в действията си.

Близнаци

Днес ще е добре да приключите със започнати по-рано ангажименти. Близнаци са доста напрегнати от изминалата седмица и без съмнение повечето от зодията ще отдъхват през този ден. При някои може и да не се получи, тъй като ще трябва да проведат делови контакти. Неприятното в случая е, че не са изключени нерви при осъществяването на намеренията.

Рак

Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Рак. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха Ви. За представителите на Рак се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. През понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Лъв

Преценявайте обещанията си. Залагайте само на онова, което можете да направите самостоятелно. Разрешаването на проблем в професионален план ви открива много нови възможности. Не се отказвайте от начинанията. Въоръжете се с търпение, за да избегнете грешките на вашето работно място. Ако се занимавате с търговия и внасяте стоки от чужбина, бъдете коректни с документите, за да избегнете проблемите.

Дева

Понеделник не е еднозначен ден за Дева. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Не е желателно да взимате пари на заем. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Везни

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство.

Скорпион

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Бъдете внимателни, ако оформяте финансови документи, свързани с предстоящи инвестиции. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Понеделник ще е ползотворен за намиране на работа от безработните.

Стрелец

Днес може да имате блестяща идея, но за съжаление почивният ден няма да Ви позволи да я изпълните. Ако толкова искате да я реализирате, начертайте първоначалния график за действие – това също изисква време. В края на деня отделете време на себе си.

Козирог

През този ден се вслушайте в здравия си разум. Главата Ви ще кипи от идеи, но повечето от тях ще са прекалено неразумни. Пазете се от тях. Ако се успокоите и се съсредоточите максимално, денят ще завърши в спокойна обстановка.

Водолей

Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.

Риби

Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Риби. Благодатен и плодоносен, понеделник предоставя на Риби значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Завършете дълго отлагана работа.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе