Поздравление от кмета на Исперих по случай 15 септември

Поздравление от кмета на Исперих инж. Белгин Шукри по случай първия учебен ден.

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, РОДИТЕЛИ,
СКЪПИ ДЕЦА И УЧЕНИЦИ,
Началото на всяка учебна година носи много трепет и вълнение. Днес отново ще посрещнем деня с надежда и с най-искрени думи ще пожелаем “На добър час!” на нашето Бъдеще.
Скъпи първокласници,
Днес започва най-вълнуващото и необятно пътешествие във Вашия живот – това в света на буквите, науката и новите приятелства. Впуснете се уверено и смело към него, защото заедно с Вас ще бъдат и Вашите всеотдайни и търпеливи учители.
Скъпи ученици,
Бъдете упорити, последователни и ученолюбиви, защото знанията са гарант за успеха и щастието Ви в бъдеще!
Скъпи зрелостници,
Изпълнете годината с незабравими спомени, високи постижения и осъществени стремежи. Вярвам, че независимо по кой път ще поемете през следващите години, Вашето училище, Вашите учители и Исперих ще имат специално място в сърцата Ви!
Уважаеми учители,
Въпреки предизвикателствата на днешния ден продължавайте да бъдете вдъхновители за своите възпитаници. Предавайте им добродетелите на нашия народ и ги стимулирайте да се стремят към нови знания. Бъдете здрави и търпеливи!
Скъпи родители,
На Вас е отредено да преподавате друг вид уроци. Подкрепяйте децата си и чрез примера си ги насърчавайте да бъдат добри хора. Нека Вашите наследници Ви радват често със своите постижения!
На добър час през новата 2022/2023 учебна година!
ИНЖ. БЕЛГИН ШУКРИ
КМЕТ НА ОБЩИНА ИСПЕРИХ

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе