Най-доброто събитие за дигитален маркетинг предстои в края на октомври – Online Advertising

Страхотна новина за всички маркетолози, предприемачи, специалисти по електронна търговия и SEO — конференцията Online Advertising се завръща тази есен. Online Advertising е офлайн събитие за тези, които искат да развият своите професионални умения и бизнес.

На 23 юни в Sofia Event Center конференцията привлече 560 участници – собственици на онлайн магазини, рекламни агенции, SEO и маркетинг експерти. В трите направления на конференцията (SEO, Електронна търговия, Бизнес и дигитални технологии) участваха 27 лектори (IKEA, Viber, eBag.bg, Netpeak и още).  

YouTube

Сега организаторите планират да надхвърлят този брой и на 27 октомври Sofia Tech Park ще събере изключително силна общност, която да обмени опит, казуси и полезни инструменти.

ТОП лекторите от последната конференция вече потвърдиха участието си:

🔸 Геннадий Воробьов, Основател и Главен изпълнителен директор на Netpeak България

🔸 Димитър Димитров, Създател на Inbound.bg

🔸 Марин Агандeров, Управляващ партньор на TalentMedia

🔸 Димитър Димитров, Директор продажби и съ-собственик на Stenik

🔸Стефан Чорбанов, Human Being & Certified M2 Solution Specialist Stenik

В допълнение към интересните лекции в 3те направления, ще има възможност за networking с над 500 експерти от целеви маркетингови и бизнес сектори, както и подаръци от спонсорите на конференцията.

Не пропускайте най-доброто дигитално събитие тази есен! Със специалния промо код „“razgradnewsnet““ ще получите 10% отстъпка за всички категории билети.

Резервирайте присъствието си от линка сега — https://netpeak.me/jvL4x6

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе