Дневен хороскоп за 24 септември 2022, събота

Овен

Трябва да покажете екипен дух на работа днес. Това е единственият начин да избегнете всякакви проблеми и разногласия с колегите. Трябва да избягвате да поемате финансови рискове в момента.

YouTube

Телец

Днес ще Ви зарадва с добра новина, свързана със семейството Ви. Очаква Ви отпадане на голяма грижа. Празнувайте свободата си. Скоро обаче ще си възвърнете фокуса и ще продължите напред. Тези настроения са само временни. Съвсем скоро всичко това ще отмине.

Близнаци

Изненадите днес няма да Ви разочароват, въпреки че е възможно да Ви сварят неподготвени. В такъв стил трябва да действате през следващите три месеца. Склонни сте да подлагате всичко на съмнение и да обсъждате твърде ентусиазирано чужди грешки. Причините в много случаи са лични противоречия, които ще преминат доста остро. Деловите разговори са успешни, ако ги проведете в днешния ден.

Рак

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Днес може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата. Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Днес дайте инициативата на другите.

Лъв

В личния си живот се пазете от изневери и измами. Възможни са изпитания и проверка на устойчивостта на възгледите и отношенията на лъв. Емоционалната напрегнатост е висока. Ако съвместната Ви дейност с партньорите не съответства на Вашите убеждения, то е желателно да прекъснете тези отношения, иначе може да се окажете в зависимо и безизходно положение. В семейството са възможни грижи и разходи, свързани с исканията на децата.

Дева

Дори и да не се впечатлявате от много неща, днес може да имате неприятната изненада да видите, че спокойната Ви природа може лесно да бъде разклатена от едното нищо. Разговорите лесно могат да преминат в спорове без резултат.

Везни

Колкото и да ни се иска, не може да избегнем някои ситуации. Погледнете нещата от положителната им страна – така още едно задължение ще остане зад гърба Ви. Бъдете положителни. В края на деня ще се радостни и спокойни.

Скорпион

Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днес вечерта се посветете на семейството си. Всяка самостоятелна работа Ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа. В материално отношение успехът ще бъде с Вас. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Бъдете дипломатични и тактични.

Стрелец

В така създалата се любовна ситуация се постарайте все пак да подбирате думите, дори те и да изпреварват мислите Ви. Вероятно, в резултат на противоречията и двойствените тенденции от този ден, сполуката и несполуката се редуват една с друга със скоростта на въртележка. В работата са възможни недоразумения или грешки, както и претенции на началството. Изключете хазартните игри – късметът не е на Ваша страна.

Козирог

Днес финансовото Ви състояние ще е нестабилно. Дръжте се в правия път. Добрите идеи днес ще бъдат не само Ваша заслуга и трябва да признаете постиженията и на околните. Добрата дума от Вашата уста има особена стойност, така че не се въздържайте да я изкажете.

Водолей

Събота бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Водолей. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Събота не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Бъдете борбени.

Риби

Въпросите, свързани със семейното празнуване, ще излязат на преден план. Нещата не са толкова сложни за организиране, дори ще Ви остане време за Вас самите. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе