Дневен хороскоп за 25 септември 2022, неделя

Овен

На работното си място се справяте неочаквано добре. Не позволявайте да Ви забъркват в интриги, за да не провалите дългогодишно приятелство. Кавгите ще предизвикат грижи. Отстоявайте позициите си, ако сте сигурни в аргументите, с които разполагате. Сигурното е, че с присъствието си ще внасяте яснота, увереност и спокойствие в околните, подобрявайки с това атмосферата около себе си.

YouTube

Телец

Периодът е опасен, с депресивни състояния и повишена тревожност. Полезно е духовното общуване, активните физически упражнения, смяната на впечатленията. Препоръчва се диетата да се разшири с храни, стимулиращи процеса на храносмилане и тонизиращи напитки. Опасност от падане и счупване на кости.

Близнаци

През този ден най-сетне ще може да си отдъхнете от натрупаното напрежение през последните дни и седмици. Не се залавяйте с нова работа, за да запълните освободилото се време. Просто се насладете на спокойствието и релаксирайте пълноценно.

Рак

Относно реализацията на целите, неделя е благоприятен ден за почти всички представители на Рак. Въпреки, че денят дава гаранция за успех, нервността Ви е чувствително повишена, а това вече Ви задължава предварително да прецените дали сте в състояние да постигнете целите си.

Лъв

Маските падат, виждате някого в истинската му светлина, но и Вас може да разкрият и ощетят. Неделя ще бъде доста натоварен делови ден. Ще трябва да се справите с куп ангажименти – затова действайте още от сутринта, защото няма кой друг да го свърши вместо Вас. Телците следва да са внимателни през днешния ден и да не влизат в никакви конфликти. Отделете специално внимание на хората, които обичате. Разпределете ангажиментите си равномерно.

Дева

На работното си място се справяте неочаквано добре. Не позволявайте да Ви забъркват в интриги, за да не провалите дългогодишно приятелство. Кавгите ще предизвикат грижи. Отстоявайте позициите си, ако сте сигурни в аргументите, с които разполагате. Сигурното е, че с присъствието си ще внасяте яснота, увереност и спокойствие в околните, подобрявайки с това атмосферата около себе си.

Везни

Неделя ще е доста активен и динамичен за почти всички, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Гости от далеч ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем.

Скорпион

Във въздуха има нещо съмнително, сякаш резервите от оптимизъм са се стопили, а сега се сблъсквате с реалността, която е различна от това, което сте си мислели. Важно е да запазите свободата си, но също толкова важно е да уважавате тази на другите.

Стрелец

Моментът не е подходящ за сключване на сделки или за подписване на договори, добре би било да оставите за по-нататък важните разговори. На вашето работното място се чувствате в стихията си. Днес вършете домашни дела, отдайте се на творчески занимания. Отношенията ви с близък човек са обтегнати, за което вина имате и Вие. Опитайте се да разберете неговата гледна точка. Мислете логично и действайте разумно.

Козирог

Не е изключено да има проблеми при работа с документи, затова бъдете изключително внимателни. Не се доверявайте на слухове и клюки, проверявайте всяка входяща информация, пазете репутацията си – накратко, бъдете много внимателни.

Водолей

Днес работата и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата.

Риби

Днешният ден ще е силно активен. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките Ви. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Днес нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе