Дневен хороскоп за 29 септември 2022, четвъртък

Овен

Намерете време за себе си – отидете сред природата, разхождайте се. Лесно ще се вдъхновявате от неясни идеи, а това ще Ви струва твърде скъпо. Ще попаднете в странна ситуация, в която ще се наложи да окуражавате или подпомагате някого. Пътуване ще ви подейства разтоварващо. Отстоявайте позициите и принципите си, абстрахирайки се от факта, че някой може да реагира с неодобрение.

YouTube

Телец

През днешния ден най-важното ще бъде да запазите спокойствие. Преди всяка задача бройте до 10 и тогава действайте. Някои събития в работата може да Ви изнервят, но те наистина не заслужават нервите Ви. В края на деня релаксирайте с чаша хубаво вино.

Близнаци

Днес бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Повечето от Вас са в плен на различни настроения, които определят и хода на работата Ви. Имате доста важни ангажименти, затова се постарайте да не позволявате на емоциите да Ви пречат да се справите подобаващо с тях.

Рак

Този четвъртък ще имате желание да се отпуснете. Какво пък, и Вие сте хора, така че смело раздавайте нареждания с крака на бюрото. Внимавайте да не прекалите – на някои хора това няма да се хареса. Вие държите положението в ръце.

Лъв

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Четвъртък е доста успешен за партньорство и за провеждане на делови преговори. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Дева

През този ден не забравяйте да кажете по една добра дума на всеки близък или приятел, който е до Вас. Запитайте се как може да станете по-добри. Придържайте се към по-реалистичен и практически подход към живота. Възможни са проблеми с храносмилателната система.

Везни

Непорядъчно отношение на близките или клевета на тайни недоброжелатели затруднява развитието на любовните отношения. Признайте си грешките пред любимия човек. Бъдете готови за не съвсем доброжелателно отношение на околните към Вас. Старайте се да предвидите и да предотвратите възможните неприятности. Препоръчва Ви се в професионалната сфера да избегнете риска или нововъведенията.

Скорпион

Този четвъртък оставете активната позиция и заемете тази на наблюдател и ще видите как всичко ще се нареди. От Вас може да бъдат нужни само леки корекции. Не се отчайвайте, а вечерта се отдайте на релакс. Внимавайте повече при работа с документи. Обръщайте внимание на всеки детайл.

Стрелец

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Бъдете дипломатични и тактични, Стрелец.

Козирог

През този ден не участвайте в начинания на други хора. Целите им може да са користни, а Вие да разберете за това прекалено късно. Оставете ги сами да се справят. Те ще Ви потърсят, ако имат нужда за съвет. Вечерта релаксирайте у дома.

Водолей

Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Водолей са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Днес вечерта нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бъдете деликатни, но твърди.

Риби

Представителите на зодия Риби изглеждат като арена, на която са си дали среща сили, с почти еднакъв капацитет според мощността им, но действащи в различни посоки. Добре е да изчакате развоя на събитията и да не предприемате изпреварващи действия по интересуващи Ви теми, за да не си навредите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе