За кои спортове Bet365 предлага ранно изплащане на залози?

Сигурни сме, че сте попадали в такава ситуация, вашият отбор е на път да спечели много оспорвано дерби и в следващия момент става някакво чудо на терена и оставате огорчени от крайния резултат. Някои букмейкъри са помислили за този сценарий, достатъчно е да обърнете внимание на някои от популярните bet365 спортни залози и ще откриете една много специална и дори вълнуваща опция, спестяваща много главоболия.

Това е функция, която ще откриете в някои от реномираните букмейкърски платформи и позволява на всеки един потребител да вземе най-доброто от своята игра. Един от любимите примери за подобна употреба е именно финалът на Шампионска лига, когато Ливърпул и Милан показаха, че могат да напишат футболна история.

YouTube

Феновете на италианския гранд най-вероятно са разбрали колко неприятна може да е срещата, след като във второто полувреме осъзнаха, че няма да се приберат с трофея. Ако тогава съществуваше тази опция, най-вероятно спортните фенове щяха да бъдат щастливи, че поне ще имат успешно завършен залог. Как работи опцията за ранно изплащане на спорт?

Редно е да обърнем внимание на основните екстри в секцията на букмейкъра и ще открием, че има няколко дисциплини, които ще уважат точковата или головата разлика между двата тима. Букмейкърът предлага ранно изплащане за футбол, баскетбол, американски футбол, хандбал и дори хокей на лед. В случай, че все още се чудите как този бранд предлага такива опции, този линк ще отговори на някои въпроси, но какво е правилото за употреба?

На първо място нека започнем с футбола. В случай, че вашият отбор поведе с 2 гола разлика, автоматично се смятате за победител и вече няма нужда дори да гледате срещата – вашият залог е успешен и се урежда директно по сметката ви без никакви условия. За да уточним, два гола разлика имаме при резултат от 2:0, 3:1, 4:2 и други. Резултат 2:1 не може да се смята като два гола разлика.

При останалите дисциплини ще открием, че имаме подобно правило. Например ако говорим за бейзбол, изискването ще бъде да има 5 ръна разлика. В баскетбола ще говорим за точкова разлика от 18 точки. Почти всеки спорт има някаква разумна преднина спрямо опонента, за да може да спести значително количество нерви до края на 90-те минути.

Тук идва и един от важните въпроси: какво се случва, ако все пак моят отбор изгуби в края на редовното време? Нищо, според букмейкъра, когато вашият отбор е постигнал такава разлика, той автоматично е спечелил и залозите са завършени. Не се интересувате от крайния резултат и спокойно може да празнувате победата, поне спрямо спортната прогноза.

Искаме да обърнем внимание и на още една опция, която засяга тениса. Предвид факта, че много често можем да видим как един атлет се отказва непосредствено преди срещата. Ако сме направили залог за точно такъв атлет, повечето букмейкъри ще заявят, че губим. Този има друга политика, връща средствата под формата на бонус. В случай, че сме избрали опонент, който се е явил на корта, нашият залог се определя като печеливш. Това е наистина много добра новина.

Това е опция, която може да помогне на мнозина, но със сигурност не трябва да се смята за спасителен пояс във всяка една минута. Преди всичко трябва да продължим да бъдем отговорни и разумни, все пак няма сигурни печалби, спортните прогнози крият и рискове, а това означава ясно, че трябва да бъдем отговорни.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе