Анте Шимунджа: Написали сме си домашното

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви, атмосферата в тима е отлична и се надява това да бъде прехвърлено на терена за двубоя с ХИК. „Ще има промени. Ще играем на изкуствен терен, както и преди. Мачът с Жалгирис е минало, сега мислим за ХИК“, започна той.

„Само Доминик е контузен. Щастлив съм, че Клод се завърна. Ще е рисковано да е титуляр От всички червени картони от началото на сезона ле притеснява само този на Сисиньо. Той просто не беше необходим“, добави Шимунджа.

YouTube

„Написали сме си домашното. Подготвени сме за мача с ХИК. Искам да излезем мотивирани Искам да минем на седма скорост през тази седмица – два мача с ХИК и един с ЦСКА. Ние играем през три дни от юли и смятам, че се справяме. Най-важният мач е този във Филандия“, завърши той.

Коментар за мача направи и Каули Оливейра „Подготвени сме. След силните мачове срещу топотбори като Рома и Бетис, искам да победим ХИК и да се класираме напред“, каза плеймейкърът на Лудогорец Каули. „Лудогорец винаги се е отнасял добре с бразилците. Новите момчета са добри, трябва да го покажат на терена“, добави той.

„Имам опит с изкуствените терени. За един ден трябва да свикнем на него. Положителното е, че изкуствен терен не може да бъде лош“, завърши треньорът.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе