Дневен хороскоп за 14 октомври 2022, петък

Овен

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

YouTube

Телец

Жените от зодия Телец се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Отложете обсъждането и взимането на важни делови решения. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания.

Близнаци

Ако се решите на откровен разговор с близък човек, то никога няма да съжалявате за това. Много от Вас се възприемат тежко от околните, тъй като бързо ги изморяват със своето мърморене и скучен вид. Днес успехът Ви зависи от бавното постъпателно движение към една цел. Не разпилявайте средствата си за дреболии.

Рак

Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Заложете на сигурните пътища и не оставяйте на случайността да определя хода на решенията Ви. От гледна точка на делови ангажименти денят ще е интересен и динамичен за огромна част от Рак. Днес вечерта Ви носи различни възможности, избора остава за Вас. Днес се вслушвайте по-внимателни в онова, което ви говорят другите и се опитайте да си признаете, че грешите (поне пред себе си). Няма никаква доблест в ината.

Лъв

Днес ще Ви зарадва с добра новина, свързана със семейството Ви. Очаква Ви отпадане на голяма грижа. Празнувайте свободата си. Скоро обаче ще си възвърнете фокуса и ще продължите напред. Тези настроения са само временни. Съвсем скоро всичко това ще отмине.

Дева

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от представителите на зодия Дева са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Ангажирани сте с парични въпроси. Днешният ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Близките също желаят да им отделите от времето си. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Везни

Каквото и да направите днес партньорът Ви няма да е особено доволен. Просто не му е ден, не си правете крайни изводи. Вместо това, зарадвайте го с вечеря или му направете непридвидим подарък. За необвързаните денят ще е пълен с енергия. Съсредоточете се върху работата.

Скорпион

Период на намалена жизненост, обостряне на хронични болести. Тези, които се разболеят по това време, трябва да бъдат предпазливи да не премине развитието на болестта в хронична форма. Процедурите и лекарствата, които повишават имунитета, са полезни.

Стрелец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Ще Ви зарадват приходи. Изясняват се нещата и в любовта. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Козирог

Благоприятните обстоятелства формират една спокойна и ползотворна работа, а високият творчески потенциал улеснява преодоляването на всякакви пречки. Втората половина на деня е подходяща за социални или приятелски срещи.

Водолей

Оптимизмът Ви е оправдан. Виждате възможности там, където другите сякаш не ги забелязват. Възползвайки се от покровителството на звездите ще можете да постигнете много. Някои събития се развиват с бързо темпо.

Риби

Днес сте с променливо настроение. Вечерта се посветете на семейството си. Денят ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе