Как да се възползваме от предлагания 0% марж на залозите в Betano България?

Конкуренцията на различните букмейкъри в България започна да се забелязва все по-често в онлайн пространството. Откриваме, че въвеждането на нови функции е подчертано в това ревю на Betano България от Ефирбет и разглеждайки наличието на предложенията в платформата, попадаме на така наречения 0% марж.

Това е интересен термин и най-вероятно всеки един потребител е обръщал внимание на тази оферта. До всяка една среща, попаднала в тази категория ще забележим наличието на символ със същото име 0%. Какво представлява и защо експертите сочат тази оферта като една от най-добрите за спортните фенове? Въпросната опция позволява на клиентите да се възползват от възможно най-високите коефициенти, които се предлагат в цялата платформа.

YouTube

Всеки ден този оператор избира някои от най-добрите и актуални футболни и баскетболни срещи, като добавя и възможността да се възползваме от 0% марж дори и за хокей на лед. Реално няма много голяма философия около употребата на тази опция, на първо място ще открием, че имаме класическият метод за залагане – 1 Х 2. Ако обърнем внимание на самите коефициенти, те са осезаемо по-високо спрямо останалите налични.

Предоставянето на точно такива възможности не ни дава гаранция за успех, това е само възможност. Експертите често напомнят, че високият коефициент винаги идва с по-висок риск, но когато имаме завишен коефициент като този при 0% марж, то имаме и добър шанс. Ще открием, че карето със срещи се променя на всеки 24 часа, следователно ще открием, че понякога може да присъстват клубни дербита като Ливърпул срещу Манчестър Юнайтед, мачове от Шампионска лига и дори срещи с национали.

Експертите напомнят, че все пак ще имаме нужда от прогнози, анализи и проверка, използвайки всички налични методи, включително и самите типстъри. Правенето на залог не носи гаранция за успех и всяка налична информация трябва да се използва точно и ясно, като не пропускаме да напомним, че отговорността остава на всеки един клиент.

Букмейкърът се опитва да ни даде възможно най-добрите коефициенти, както и да бъде конкурентен, използвайки една от по-добрите и познати традиции на повечето спортни фенове, следователно няма да останем разочаровани от шанса. Няма нужда от по-комплексни или сложни системи за повишаването на коефициента, той вече е наличен, остава просто да е позната среща, на която да се прави прогноза.

Опцията не изисква задължително залагане, но обърнете внимание на факта, че все пак има и някои правила. Всеки потребител може да се запознае с изискванията след регистрация, но генерално няма да останем разочаровани. Имаме свободата дори да използваме кеш-аут опцията за ранно изтегляне на залог, а това наистина е особен плюс.

Няма ограничения за достъп, всеки един клиент – нов или вече регистриран – може да използва тази опция. За още по-голямо улеснение ще открием, че обикновено тези срещи винаги стоят в централният спортен прозорец и ясно ни посочват, актуалните срещи за деня. Следете спортния календар на бранда, защото обикновено има достатъчно време за преценка и разглеждане на самите коефициенти.

Риск при тези залози има, следователно трябва да бъдете достатъчно разумни и да играете с мярка, не се опитвайте да правите рискови залози, да трупате богатство или да се опитвате да станете милионери с няколко залога, това няма да се случи. Експертите отдавна са доказали, че опитът и статистиката остават красноречиви в тази игра и дават по-добър резултат. По тази причина напомняме, че трябва да се подхожда отговорно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе