Започва ремонт на пътя между Вазово и Райнино

Споразумение за реконструкция и рехабилитация на общинския път Вазово – Райнино подписаха вчера /26.10.2022 г./ кметът на Община Исперих инж. Белгин Шукри, главният счетоводител на Общината и служебният министър на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков.

Решението е резултат от работата на експертите в Администрацията, писмата, изпратени от кмета до Министерството за отпускане на финансови средства за неотложни ремонтни дейности на посочения участък и настояването му за осигуряване на безопасна общинска пътна инфраструктура, както и ангажираността на екипа и ръководството на НСОРБ с инвестиционните потребности на местните власти.

YouTube

Средствата по проекта ще се изплатят на две равни части – 50% от общодопустимата сума по договора ще бъдат предоставени на Община Исперих десет дни след подписването на споразумението, а трансферът на останалите средства ще се осъществи през месец декември.

Рехабилитацията на пътищата е една от стратегическите и дългосрочни цели на ръководството на Общината, насочени към създаване на условия за живот, които да превърнат община Исперих в предпочитано място за живеене и реализация.

ЗАПОЧВА РЕМОНТ НА ОБЩИНСКИЯ ПЪТ ВАЗОВО – РАЙНИНОСпоразумение за реконструкция и рехабилитация на общинския път Вазово…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Thursday, October 27, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе