Пъстра есен гостува на красива детска изложба в Кубрат

С пъстро есенно тържество и красива изложба Детска градина „Щастливо детство“ в град Кубрат също изпрати есента. Десетки малчугани завладяха двора на градината и показаха пред своите учители, родители и близки талантите и уменията си.

Златокосната и засмяна Есен беше поздравена с песнички, танци и стихчета, а гости на събитието бяха завеждащият отдел „Просвета и Култура“ към Община Кубрат Здравко Вутов, кубратският художник Димитър Атанасов, както и г-жа Румяна Минчева, които бяха и оценители на изнесената изложба, посветена на пъстрата и красива есен.

YouTube

В изготвянето на рисунките, горските животинки, картините, колажите и апликациите в помощ на децата се включиха и техните родители. Журито беше доста затруднено в оценките си, тъй като всички участници се бяха справили повече от отлично, а изложбата наистина показа цялата красота на цветния сезон.

След песните и забавите журито обяви резултатите като подчерта, че най-добрите произведения ще бъдат изпратени за изложба в областният център Разград.

От I-ва група „Слънчо“ се отличиха произведенията на тригодишните малчугани Едиз Мехмедов, Ачелия Нурджихан и Кубилай Гюнай. Във II-ра „а“ група „Мечо Пух“ се класираха 4-годишните Айаз Селим, Беркай Ерджан и Божидара Михайлова.

Във II-ра „б“ група „Смехорани“ победители станаха четиригодишните малчугани Арда Рамизов, Синай Бейхан и Есер Хъкметов, а в III-та група „Мики Маус“ за победители бяха определени петгодишните Елена Събева, Симона Драганова и Никол Николова.

От ръководството на градината, начело с временно изпълняващият длъжността директор Душка Петрова, се погрижиха за всички деца да има награди, лакомства и разбира се много усмивки. Организаторите благодариха за помощта на всички родители, както и за съдействието на общинският съветник Мариета Борисова.

ПЪСТРА ЕСЕН ГОСТУВА НА КРАСИВА ДЕТСКА ИЗЛОЖБА В КУБРАТС пъстро есенно тържество и красива изложба Детска градина "…

Posted by Община Кубрат on Thursday, October 27, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе