С богата програма Кубрат ще отбележи 1 ноември

Снимка: Радослав Стойков

С богата програма Община Кубрат, съвместно с Местната инициативна група /МИГ/ Завет-Кубрат, организират празничен Ден на Народните будители, който ще се проведе на 1-ви ноември /вторник/ в центъра на град Кубрат. Празничният ден ще стартира от 11.00 часа с церемония по поднасяне на венци и цветя пред паметника на Апостола Васил Левски в центъра на лудогорския град.
След тържествената церемония ще се проведе и концерт с участието на Танцов клуб „Валенс“, както и с деца от музикалната и танцова школа към НЧ „Св. Св. Кирил и Методий – 1891“.

От 12.30 ч. до 16.30 ч. в центъра на града ще бъдат представени местни производители от общините Кубрат и Завет, като в същото време жители и гости, ще могат да дегустират продукти от местни производители.

YouTube

Денят на Народните будители ще завърши с празничен концерт от 17.00 часа.

Ден преди това, на 31 октомври от 16.30 ч. /понеделник/ под патронажа на Сдружението с нестопанска цел ще състои и карнавално шествие за деца и юноши, по случай „Хелоуин“. Организаторите обещават много забавни игри, песни, танци и награди за най-добър костюм.

КУБРАТ ПОСРЕЩА С БОГАТА ПРОГРАМА 1 НОЕМВРИС богата програма Община Кубрат, съвместно с Местната инициативна група…

Posted by Община Кубрат on Thursday, October 27, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе