Може ли да имаме повече от една регистрация в Betano?

Този въпрос е един от най-често срещаните и веднага ще отговорим – не, не можете да разполагате с повече от един профил. Експертите предоставят много полезна информация за създаване на Betano регистрация и точно тук ще открием някои много точно и важни подробности около създаването на такъв. Трябва да разберем, че има много специфики и макар да говорим за развлекателна индустрия, когато е свързана с хазарт, правилата са повече от важни!

Нека започнем от самото начало, избрали сте този букмейкър за забавление, правите профил и предоставяте вашите лични данни. Те най-често са две имена, ЕГН, валидна електронна поща, както и наличието на други данни като избор на начален бонус и други. Минаваме и през още един важен процес за верифициране на профила – тоест да покажем документ за самоличност, който да докаже, че ние сме човекът, извършил регистрацията.

YouTube

Последната стъпка винаги се е смятала за малко притеснителна, защо букмейкърът иска да притежава нашите лични данни? Отговорът се крие във факта, че все пак има закони за хазарта, а те посочват, че човек има право да играе такива игри и да прави залози само при навършено пълнолетие. Логично е, никой не иска да вижда малки деца да се занимават с хазарт, особено след като подобни игри крият огромни рискове и могат да нанесат сериозни щети, при това не само материални.

Ако обърнем внимание на закони като GDPR, няма защо да се притесняваме за нашите лични данни. Те няма да се използват същите за продажба на трети лица, както най-често се случва в социалните мрежи. Ако обърнете внимание, нито един букмейкърски сайт не предлага реклами, следователно няма защо да очакваме, че ще бъдем таргет на трети лица. Нещо повече, лицензът за предлагане на хазартни игри посочва, че нашите лични данни не могат да се предоставят и се използват само за цели на платформата – с други думи за проверка на актуални игри, изготвяне на промоции и предоставяне на по-добри възможности.

До тук добре, но защо някой ще иска да има повече от един профил? Нека отговорим и подозираме, че до този момент вече има достатъчно хора, които са се досетели. Идеята е, че при всяка нова регистрация, клиентът може да получи много добър начален бонус, с който да се забавлява без никакви рискове. Ако разиграе бонуса правилно, може дори да инкасира печалби. Проблемът е, че такива промоции се предлагат само веднъж. Ако беше възможно да се направят повече регистрации, началният бонус ще се използва много по-дълго време.

Съществуват и много други причини, обвързани най-вече с незаконните практики, ако например един човек знае, че дадена среща е нагласена – така нареченото черно тото – той веднага ще се постарае да използва повече профили, за да не привлича внимание. Отново напомняме, че родните закони не позволяват такива практики, букмейкърите също се възползват от различни мерки, за да изолират шансовете на всеки един клиент да прави точно това!

Нека приемем, че един сайт за спортни прогнози и казино игри не е социална мрежа, за да имаме повече от един профил. Няма и нужда, обикновено всеки един клиент получава възможно най-доброто отношение и промоции. Липсват стени или преки контакти с клиентите, следователно няма нужда, профилът на всеки един потребител е анонимен. Не препоръчваме да правите подобни тестове, за да не изгубите всички налични профили без предупреждение.

Напомняме, че говорим за хазартни игри, а те носят рискове. Няма гаранция за успех, няма и сигурни печалби, затова се забавлявайте, играйте разумно и само със суми, които няма да се отразят по никакъв начин върху лайфстайла ви.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе