Пълен, частичен и автоматичен Cash Out в Bet365 app

Случвало ли се е да направите една спортна прогноза и да се окаже, че в последната минута вашият отбор е разочаровал? Имало ли е моменти, когато спешно се е налагало да тичате към компютъра, за да направите ранно изтегляне на залог? Вече не се налага, защото в ревюто за мобилното приложение на bet365 ще открием пълната свобода за контрол на всички направени спортни прогнози и по-важното, можем да избираме кога да се възползваме от най-важната опция – ранното изтегляне на залог.

Най-вероятно ще го срещнете и под по-популярната му форма cash-out или кеш-аут, но във всички моменти, това е опция, която има за цел да предостави на всеки един потребител по-разумна игра. Каква обаче е идеята и защо винаги почитателите търсят точно тази опция сред всеки един клиент? Нека обърнем внимание на основните факти.

YouTube

При правенето на спортна прогноза на дерби по ваш избор, включително и по време на самото събитие, можете да изберете кога точно да прекратите играта. Възможно е да използвате точно тази опция по всяко едно време, без значение какво точно се случва на терена. По време на едно спортно събитие, нашият коефициент е статичен, но освен него имаме и динамичен, който се променя във всеки един момент, това е официалната ни печалба в този момент, ако решим да използваме функцията.

Редно е да обясним, че след като мобилните приложения започнаха да се подобряват, букмейкърите дадоха достатъчно свобода, за да може да се контролира всеки един залог, включително и кеш-аут. В заглавието виждаме няколко вариации на функцията, но не всеки бранд ги предоставя, затова обърнете внимание какви са точно възможностите.

Класическият или познат още като пълен кеш-аут дава възможност на потребителя да избере кога точно печалбата от динамичния коефициент го устройва и вече не иска да рискува повече, следователно затваря залога. Същият сценарий може да се използва и за редуциране на загубите. В случай, че днес не е правилният момент за Манчестър Юнайтед и феновете са на път да видят поредното неприятно обяснение от треньорите – това е хипотетичен пример, не бързайте да ни съдите.

Какви тогава са частичния и автоматичния cash-out и защо са от значение. Нека започнем с частичния. Да кажем, че сте изгледали първото полувреме на срещата и все още не сте сигурни, че вашият отбор ще има възможност да завърши играта като победител. Това не означава, че трябва да затворим залога, можем да изтеглим само част от него и да оставим другата сума да продължи да играе – логично е, че печалбата ще е съобразена с размера на залога и неговия коефициент.

Остава само и единствено последната версия на кеш-аут – автоматичният. Да си представим, че е събота и всички важни мачове са наредени във вашия фиш. За съжаление сте на работа или не може да бъдете близо до любимата игра – случва се на всеки. Удобен момент е просто да настроите вашия автоматичен кеш-аут и да заявите на системата, че във всеки един момент, в който коефициентът се повиши до определено ниво или падне под определено ниво, имате възможност да позволите тази опция да се активира напълно самостоятелно. Тя няма да ви таксува и ще изпълни точно настройките, така ще сте спокойни, че не изпускате нищо.

Не забравяйте, че това е функция, която ще спести редица главоболия и най-вероятно ще ви даде добри шансове просто да се радвате на истинската игра, при това без да инкасирате по-сериозни загуби. Напомняме, че няма никаква гаранция за успех в спортните прогнози и винаги трябва да подхождате отговорно и разумно, няма да станете милионери с този вид забавление, историите по филмите са измислени. Забавлявайте се и се наслаждавайте на адреналина, експертите посочват, че всяка победа е сладка, особено ако сте решили да вземете възможно най-доброто от играта.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе