Дневен хороскоп за 1 декември 2022, четвъртък

Овен

Четвъртък не е еднозначен ден за Овен. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

YouTube

Телец

В четвъртък не се претоварвайте. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото Ви. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Днешният ден ще е доста благоприятен ден за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения, ако сте предварително организирани. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Близнаци

Колкото по-малко се занимавате с чуждите работи, толкова по-добре. Пренасяте проблемите от дома на работното място и обратно. В интимния живот емоциите са смесени. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Не търсете недостатъците, търсете предимствата, в каквато и ситуация да попаднете.

Рак

Сънищата, които са Ви се присънили тази нощ, най-вероятно няма да Ви подвеждат. Очаква Ви финансова стабилизация и широк поглед върху бъдещето Ви. Поставете в ред чувствата, мислите и постъпките си. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно.Акцентът при Вас ще бъде поставен върху работата и професионалното Ви развитие.

Лъв

На много хора от зодия лъв днес е нужно да усмирят проявяването на чувствата си. Характерът Ви може да бъде непоносим за околните. Днес Ви се препоръчва да преразгледате плановете за бъдещето. При това разчитайте само на собствените си сили, без да се надявате на партньорите и роднините. Пропуснатото сега трудно може да бъде наваксано в бъдеще.

Дева

Този ден не се претоварвайте. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Ще Ви върнат голям заем. Безкористната ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност.

Везни

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. В интимния живот емоциите са смесени. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от Ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Ще Ви изненада новост от делово естество. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Скорпион

Този четвъртък е добър ден за кулинарни приключения. Вечерта ще е перфектна с комбинацията на хубава книга или интересен филм. Отдайте се на релакс. Заслужавате го. Заемете се с възстановяване на душевното спокойствие.

Стрелец

Намерете време за себе си – отидете сред природата, разхождайте се. Лесно ще се вдъхновявате от неясни идеи, а това ще Ви струва твърде скъпо. Ще попаднете в странна ситуация, в която ще се наложи да окуражавате или подпомагате някого. Пътуване ще ви подейства разтоварващо. Отстоявайте позициите и принципите си, абстрахирайки се от факта, че някой може да реагира с неодобрение.

Козирог

За представителите на зодия Козирог напрежението продължава с постоянно увеличаващи се темпове, въпреки че на външен план всички изглеждате спокойни. Стабилизирайте позициите си в бизнеса! Предстоят мъчителни трансформации. Помислете добре дали Ваше желание няма да нарани партньора Ви и какво бихте могли да жертвате.

Водолей

Ще подобрите душевното си равновесие, ако заложите на позитивни мисли, срещи с приятели, повече движение и слънце. Четвъртък е благоприятен ден за Водолей, но не за всичко. На преден план се очертават проблеми за ангажираните с делова дейност. Вие следва да действате внимателно, тъй като не е изключено да се сблъскате с хора, които ще се опитат да Ви измамят. Ситуацията ще предизвика неприятности.

Риби

Пригответе се да се изправите днес пред някои трудни ситуации. Ще трябва да сте готови да се справите с всичко, което възникне и особено с напрежението и объркването. Това е добър ден за решаване на проблеми в любовния Ви живот.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе