Дневен хороскоп за 2 декември 2022, петък

Овен

Петък ще сблъска много от представителите на Овен с нови преживявания. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Предстои важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата Ви.

YouTube

Телец

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Телец. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Близнаци

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Организирайте добре работата си, за да се справите със задълженията си. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Рак

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Завършете дълго отлагана работа. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби.

Лъв

Денят като цяло е благоприятен, но не бива да се занимавате с любовни авантюри и рисковани постъпки. Не се опитвайте и да изяснявате стари отношения.Периодът е добър за занимания със спорт, общуване и сключване на брак. Жените от знака ги очаква ново запознанство. Мъжете от зодията днес трябва да бъдат по-общителни. Звездите благоприятстват колективните занимания.

Дева

Интуицията Ви подсказва върху какво трябва да се съсредоточите и какво е по-добре да отложите за по-късно. Следобед е прекрасно време за неформална комуникация, среща с приятели, забавна компания.

Везни

Дори да се чувствате съвсем сами и изоставени да се справите с всички проблеми, би било добре да погледнете откъм добрата страна на тази ситуация, а именно факта, че сте независими и никой не ви седи до главата.

Скорпион

През този ден ще бъдете зарадвани от близките си. Насладете се на момента и им благодарете за всичко през изминалата година. Емоциите Ви са интензивни, въображението работи на пълни обороти. Отвътре Ви се надига чувството на неудовлетвореност, но не можете точно да го конкретизирате.

Стрелец

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. А колко влюбени ще се чувствате днес. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките Ви. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Петък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата Ви. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Козирог

Благоприятните обстоятелства формират една спокойна и ползотворна работа, а високият творчески потенциал улеснява преодоляването на всякакви пречки. Втората половина на деня е подходяща за социални или приятелски срещи.

Водолей

Този петък ще имате шанса да постигнете баланс между оптимизма и реализма. Това ще Ви даде идеална възможност да прецените нещата по адекватен начин и да вземете възможно най-доброто решение в създалата се ситуация в семейството Ви.

Риби

Сблъсък с противници ще събуди гняв у мнозина от представителите на зодия Риби днес, но едва ли е необходимо да обръщате такова внимание на отминали събития, които вече няма да се повторят. Като изключим това събитие, петък е доста благоприятен ден за целите Ви и ще Ви освободи от някакви неудобства.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе