Дневен хороскоп за 3 декември 2022, събота

Овен

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Ще Ви зарадват приходи. Изясняват се нещата и в любовта. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

YouTube

Телец

Жизненият Ви потенциал е на високо ниво. Усилва се Вашата сексуалност и привлекателност, което може да доведе до хармонична и щедра любов. Днес се радвате на творчески пориви и тяхната реализация Ви носи успех. Може да достигнете до ново признание, за което само сте мечтали. Добър ден за колективни занимания и общуване.

Близнаци

През този ден може да Ви притиска краен срок. Не си мислете, че и този път може да отложите нещата, вече наистина няма за кога, така че запретнете ръкави. В крайна сметка, сетете се, че днес е събота. В края на деня всичко ще е наред.

Рак

Очаква се динамичен и наситен ден. За съжаление, планетарните влияния са противоречиви, така че са възможни трудности и разочарования. Трудностите могат по един или друг начин да бъдат свързани с финансови и материални проблеми, но също и емоционални.

Лъв

Днес е добър ден за професионални изяви, за планирани промени в тази сфера, както и за пътувания, за работа и контакти с хора в чужбина.

Дева

Жизненият Ви потенциал е на високо ниво. Усилва се Вашата сексуалност и привлекателност, което може да доведе до хармонична и щедра любов. Днес се радвате на творчески пориви и тяхната реализация Ви носи успех. Може да достигнете до ново признание, за което само сте мечтали. Добър ден за колективни занимания и общуване.

Везни

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Събота е блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Намерете начин да се отпуснете.

Скорпион

През днешния ден не си мерете силите с някого с методите на агресията. Със сигурност ще загубите. Добрата дума прави истинските чудеса. И даже ще се почувствате доста по-добре. В края на деня ще се чувствате страхотно и пълни с енергия.

Стрелец

Събота ще сблъска много от представителите на Стрелец с нови преживявания. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Предстои важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата Ви.

Козирог

Събота ще е доста успешен ден за представителите на Козирог. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Днешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Събота носи изпитания и предизвикателства.

Водолей

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията.

Риби

Денят ще е успешен за онези от Вас, които се занимават с интелектуална дейност. Кратките пътувания ще са успешни. В края на деня ще се чувствате отпочинали и заредени с положителни емоции. Ралскирайте по най-добрия за Вас начин.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе