Празнична програма в Кубрат през декември

Със запалването на коледните светлини на град Кубрат ще бъде поставено началото на Коледно-новогодишните изненади, които ще продължат до края на месец декември и началото на Новата година. Празничните светлини ще грейнат на 6-ти декември /Никулден/ от 17.15 часа в центъра на града.

На 13 декември ще се проведе поздравителен коледен концерт с подаръци за обитателите на Дома за възрастни хора в село Тертер.

YouTube

На 15 декември от 14.00 часа в Ритуалната зала на читалището в Кубрат ще се състои образователно-развлекателна програма за ученици – „Коледна седянка“.

На 16-ти декември ще се състои празничен концерт на децата от Музикалната школа при НЧ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Кубрат с ръководител Сийка Русева. Концертът ще се проведе в Ритуалната зала от 17.00 часа.

От 17-ти до 31-ви декември 2022 г. ще се проведе традиционният Коледен базар в центъра на лудогорския град.

На 19 декември от 14.00 часа в сградата на Община Кубрат ще се проведе Коледна среща на Кмета г-н Алкин Неби с деца в неравностойно положение. На 20 декември, в малкия салон на читалището в Кубрат от 17.30 часа, ще се състои традиционният коледен концерт „Тиха нощ, свята нощ“.

На 22 декември от 17.00 ч. в Ритуалната зала /малкият салон/ ще се проведе празнична среща на Кмета на Община Кубрат и Общинското ръководство с представители на бизнеса, директори на учебни заведения, ръководители на институции, кметове и общински съветници.

На 25 декември от 08.00 часа в православния храм „Св. Св. Кирил и Методий“ ще бъде отслужена празнична литургия по случай Рождество Христово. На 31 декември от 11.00 часа в центъра на града ще бъде раздавана и баница с късмети, а вечерта от 23.00 часа жители и гости на Кубрат ще посрещнат на открито пред сградата на Общината Новата 2023 година.

Община Кубрат запазва правото си на допълнителни промени и изменения в празничната програма!

ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА ЗА КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ НА ОБЩИНА КУБРАТ Със запалването на коледните светлини на град…

Posted by Община Кубрат on Monday, November 28, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе