Фирма от Кубрат спечели национална награда за устойчиво развитие

Кметът на Община Кубрат Алкин Неби, заедно с кмета на село Мъдрево Салим Мустафа, взеха участие в XVI-я Коледен форум от Националната кампания „Агросекторът в криза, спешни мерки“, който се проведе днес в столицата София.

Това е форум от Националната кампания на медия „Стандарт“ – „Да! На българската храна“.

YouTube

Специално участие в конференцията, посветена на най-наболелите проблеми на агросектора, взеха Явор Гечев, министър на земеделието, Георги Тахов, изпълнителен директор на ДФ „Земеделие“, Атидже Алиева – Вели, евродепутат от „Обнови Европа“, пълноправен член на Земеделската комисия в ЕП, д-р Иван Шиков, изпълнителен директор на БАБХ, Стоил Алипиев, председател на КЗП, народни представители от Движението за права и свободи, представители на бизнеса, академичните среди, дипломати, медии.

В края на форума се проведе традиционната церемония по връчване на годишните награди, които тази година са за фирми, показали устойчиво развитие през годините.

Една от наградите е за ЕТ “ Мъдър – Хасан Али – Фатме Али“. Кметът Неби поздрави фирмата от община Кубрат с пожелания за още по-големи успехи.

ФИРМА ОТ ОБЩИНА КУБРАТ СПЕЧЕЛИ НАЦИОНАЛНА НАГРАДА ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ Кметът на Община Кубрат Алкин Неби, заедно с…

Posted by Община Кубрат on Tuesday, December 6, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе