Коледната елха в Исперих грейна

Снимка: Мехмед Азиз

Тази вечер в центъра на града кметът на Община Исперих запали символично светлините на празничната украса. В тази задача той бе подкрепен от специално пристигналия в Исперих за събитието Дядо Коледа.

Десетки деца, заедно със своите родители, излязоха на площада, за да се порадват на тържеството по запалването на светлините.

YouTube

„Нека бъдем здрави и да сме все така заедно, да се подкрепяме, да се уважаваме както досега, а Исперих да продължава да бъде пример за град на толерантността и взаимното уважение. Нека предаваме магията на тази вечер, никога да не преставаме да вярваме в чудото на Коледната нощ и в светлото начало на всяка нова година“ – каза в приветствието си градоначалникът.

Празничното събитие бе съпътствано от коледно-новогодишен базар, на който талантливи исперихчани, учители, възпитаници на училищата и детските градини в Община Исперих и техните родители, представиха своите ръчно изработени сувенири и украшения, подаръци и лакомства. Към всички тях г-н Шукри се обърна с думи на признателност и благодарност за това, че с прекрасните си творения превърнаха Исперих в истинско коледно градче.

Тържеството приключи с празнични илюминации, които озариха небето над градския площад.

ГРЕЙНА КОЛЕДНАТА УКРАСА НА ИСПЕРИХ Тази вечер в центъра на града кметът на Община Исперих запали символично светлините…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Wednesday, December 7, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе