Дневен хороскоп за 13 декември 2022, вторник

Овен

Увереност и спокойствие са всичко, от което имате нужда днес. И най-малкото разколебаване може да Ви обърка и да забави движението на делата Ви. Не се поддавайте на емоции и всичко ще се нареди. Трябва да се действа бързо, смислено, практично, напълно в крак с времето.

YouTube

Телец

Днес някои от Вас може да пътуват зад граница. Разполагате с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения, но само при условие че действате самостоятелно по целите си.

Близнаци

Вторник полага началото на важен етап за Близнаци, през който Ви предстоят промени. Положителни са и нямат нищо общо с ядовете, които ще възникнат днес във взаимоотношенията Ви с някого. Другото много хубаво събитие за този ден е, че ще се освободите от притеснителни личности.

Рак

Пренебрегването на собствените слабости може да стане причина за много неприятности, дори за болести. Не се опитвайте да пришпорвате събитията или да промените обичайния си начин на живот. Денят е благоприятен за открития и самореализация. Всяко начинание, дори най-рискованото, носи в последствие успех. Възможна е малка печалба или изгодна покупка.

Лъв

Днес очаквайте подаръци и сбъдването на Ваши стари мечти. Не реагирайте прекалено бурно и емоционално, за да не стреснете любимия си човек. Отпуснете се максимално. Денят ще се стече като по мед. Няма да имате спънки. Вечерта може да получите неприятни новини, но ще се справите и с тях.

Дева

Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Вторник се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им съдбовен шанс за финансова реализация. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.

Везни

Пренебрегването на собствените слабости може да стане причина за много неприятности, дори за болести. Не се опитвайте да пришпорвате събитията или да промените обичайния си начин на живот. Денят е благоприятен за открития и самореализация. Всяко начинание, дори най-рискованото, носи в последствие успех. Възможна е малка печалба или изгодна покупка.

Скорпион

Това е ден, в който няма смисъл да чакате добрите неща да дойдат от някой друг. За да сте сигурни, че ще ги имате, трябва да сте инициатор или източник на тях. Добрата новина е, че можете да откриете начин за решаване на финансовите проблеми.

Стрелец

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще Ви улесни. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Днес всичко тръгва по вода.

Козирог

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В вторник се движете повече и планирайте срещи. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Водолей

Вторник ще е благоприятен ден за Водолей, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Като цяло работата Ви днес ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на днешния ден. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Риби

Този ден ще бъде приятен и няма да е уморителен, ако позволите на събитията да се развиват по свой собствен начин и не се опитвате да променяте възгледите на хората около Вас. В следобедните часове може да бъдете притеснени за собственото си здраве.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе