Дневен хороскоп за 20 декември 2022, вторник

Овен

Това е добър ден да се справите с проблемите в личния си живот и да намерите умни решения. Всичко, от което се нуждаете, е положително отношение към вашата ситуация – или човека до Вас – и оптимистична перспектива за бъдещето.

YouTube

Телец

Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Телец. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни в действията си.

Близнаци

Вторник ще е доста успешен ден за представителите на Близнаци. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Днешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Вторник носи изпитания и предизвикателства.

Рак

Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от зодия Рак. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на днешния ден ще сте доволни. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. В заключение, вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Лъв

Не е изключено да има проблеми при работа с документи, затова бъдете изключително внимателни. Не се доверявайте на слухове и клюки, проверявайте всяка входяща информация, пазете репутацията си – накратко, бъдете много внимателни.

Дева

Днес разбирате, че изпълнението на желанията не винаги води към щастието. Понякога самите Вие не можете точно да определите какво Ви е нужно. Възможно е отношенията на съпрузите да бъдат подложени на изпитание. Днес Ви очаква обикновен трудов ден. Същественото положение на нещата съответства на Вашите представи и разбирания. Вашият труд скоро носи добри резултати.

Везни

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. За представителите на Везни се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Днес трябва да избягвате споровете.

Скорпион

Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Заложете на сигурните пътища и не оставяйте на случайността да определя хода на решенията Ви. От гледна точка на делови ангажименти денят ще е интересен и динамичен за огромна част от Скорпион. Днес вечерта Ви носи различни възможности, избора остава за Вас. Днес се вслушвайте по-внимателни в онова, което ви говорят другите и се опитайте да си признаете, че грешите (поне пред себе си). Няма никаква доблест в ината.

Стрелец

През този ден няма да Ви е лесно да наложите мнението си и то по-скоро няма да бъде чуто. Има и такива дни, а случващото се може и да е за добро. Не настоявайте излишно. Ще видите, че си заслужава след време. Натрупаните дела не отлагайте повече, ако имате възможност ги довършете.

Козирог

Колкото и да ни се иска, не може да избегнем някои ситуации. Погледнете нещата от положителната им страна – така още едно задължение ще остане зад гърба Ви. Бъдете положителни. В края на деня ще се радостни и спокойни.

Водолей

Отделете време за приятелите си и за хобитата си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Днес вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество.

Риби

Този вторник е добър ден за учене или развиване на нова дейност. Ако отдавна отлагате започването на даден курс или сте го прекъснали, сега е моментът да се активизирате във възобновяването на дейността. Не се отказвайте. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе