Благотворителна среща набра средства за ученици в неравностойно положение в Кубрат

В Ритуалната зала при НЧ „Св. Св. Кирил и Методий“ в град Кубрат се проведе традиционната коледна среща-коктейл на Кмета на Община Кубрат г-н Алкин Неби с кметове на села, общински съветници, представители на бизнеса, ръководители на различни институции, учреждения, директори на учебни заведения, местни общественици и граждани.

Традиционният коктейл води началото си по инициатива на местния бизнес от 2017 г., като от няколко години той е с благотворителна цел – информираха организаторите на събитието.
Срещата бе открита от завеждащият отдел „Просвета и Култура“ към Общината Здравко Вутов, който уточни, че тази година се набират средства за шест даровити ученици в неравностойно положение.

YouTube

Коледни и новогодишни поздравления към присъстващите отправи кметът Алкин Неби, който връчи подаръци на коледарската група, поздравила присъстващите с наричания за здраве, щастие и берекет. Подаръци и лакомства получиха също и чаровните сурвакарчета, които наричаха за здраве с богато украсени дряновици местните управленци и гости.

Средствата се набираха в поставена специална урна, която съхранява и средствата от организирания Коледен базар в град Кубрат. По време на събитието кметът на Кубрат призова хората за повече щедрост и открити топли сърца, изказвайки лични благодарности към всички присъстващи.

Събитието бе уважено още от председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров, служители на местната администрация, ръководители на отдели и заместник-кметовете – Мирослав Йорданов и Женифер Пойраз.

БЛАГОТВОРИТЕЛНА СРЕЩА НАБРА СРЕДСТВА ЗА УЧЕНИЦИ В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ В Ритуалната зала при НЧ „Св. Св. Кирил и…

Posted by Община Кубрат on Thursday, December 22, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе