Дневен хороскоп за 29 декември 2022, четвъртък

Овен

Днес се подгответе за нови впечатления, кажете „да“ на всички нови възможности. Не се страхувайте да загубите нещо, ще получите много повече. Благоприятно е за покупки, които са планирани отдавна. В късния следобед и вечерта избягвайте всякакво натоварване.

YouTube

Телец

Периодът е опасен, с депресивни състояния и повишена тревожност. Полезно е духовното общуване, активните физически упражнения, смяната на впечатленията. Препоръчва се диетата да се разшири с храни, стимулиращи процеса на храносмилане и тонизиращи напитки. Опасност от падане и счупване на кости.

Близнаци

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Анализирайте действията си. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Рак

Днешният ден ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра Ви отказва от време-на време.

Лъв

През този ден погледнете с повече кураж към бъдещето. Щом сте изпълнени с чисти помисли, няма как да сгрешите. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации днес и в близките дни. Вечерта си починете.

Дева

Днешният ден ще е силно активен. Не са изключени проблеми, свързани с Вашата работа. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Четвъртък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с Вас. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Везни

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Ако имате някакви любовни недоразумения, днес ще успеете да ги изясните. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Скорпион

Четвъртък не е еднозначен ден за Скорпион. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Стрелец

Този четвъртък е добре да си наложите повече самоконтрол. Не се захващайте с нищо ново и не отивайте на срещи, а просто се заемете с довършването на стара работа. Не се изнервяйте излишно. Бъдете нащрек и не допускайте да Ви манипулират. Не трябва да жертвате Вашите интереси, поставяйки нуждите на някой друг над Вашите.

Козирог

Днес някои от Вас може да пътуват зад граница. Разполагате с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения, но само при условие че действате самостоятелно по целите си.

Водолей

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Грижете се за спокойствието си. Днес добре ще Ви се отразява плуването. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Риби

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Посветете четвъртък на домашни дела, на обучение, на работа или контакти с чужденци. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе