Поощрение от международен конкурс „Моята мечта за Коледа“ за второкласничка от Езерче

Поздравления за второкласничката Есиля Мурадова от с. Езерче, която е с награда поощрение от 3-ти Международен конкурс, организиран от НЧ „Добри Войников – 1856“ – Шумен и ЛК „Български език и творчество“ в навечерието на светлия християнски празник на тема: „Моята мечта за Коледа“. Целта на конкурса бе да стимулира развитието на творчеството и въображението на учениците от 7 до 16 години и да даде възможност на децата да споделят своята мечта за Коледа в стихотворение, приказка, разказ или рисунка по темата.

Регламентът включва следните раздели:

YouTube

  • І. Литературно творчество;
  • ІІ.Изобразително изкуство – рисунка.

В конкурса взеха участие общо 610 ученици, от които 204 в раздел „Литературно творчество“ и 406 в раздел „Изобразително изкуство“. В конкурса участваха и други ученици от 2. клас в ОУ „Св.П.Хилендарски“-с.Езерче – Иляйда Алиева и Озан Караалиев.  Благодарности и към тях за желанието и старанието.

Организаторите изненадаха второкласничката с изпращане на наградата-грамота за поощрение и читателски дневник по пощата в първите дни след коледната ваканция. От училищното ръководство Есиля получи допълнително още награди за стимулиране на творческия и ентусиазъм.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе