Новогодишно дарение на „НАРКООП“ – Кубрат за малки и големи

По повод Новата година, с поредни дарения председателят на ПК „НАРКООП“- КУБРАТ, Искра Антонова, зарадва всички деца и техните семейства, ползващи услугите на Центъра за обществена подкрепа /ЦОП/ в град Кубрат. По време на днешната срещата Искра Антонова разговаря с всички деца, родители и приятели на кооперацията, като пожела на всички успешна, здрава и мирна Нова 2023 година. От своя страна управителят на Центъра в лудогорския град, г-н Кенан Алиев, благодари за направения жест към децата и семействата, като пожела на дарителите, персонала и на всички присъстващи най-вече здраве и щастие.

Даренията са под формата на основни хранителни продукти с марката „КООП“, като помощта е насочена и към многодетни и социално слаби семейства от общината.

YouTube

През изминалата година ПК „НАРКООП“-КУБРАТ извърши мащабна дарителска дейност на територията на община Кубрат, като част от седмата поредна национална благотворителна кампания: „КООП=COOP: Да изградим по-добър свят СЕГА“. Целта на тези кампании преди всичко е да изрази кооперативната и човешка съпричастност, с внимание и грижи към тази част от обществото, която е в неравностойно социално положение, и която изпитва огромни затруднения, особено в тези предизвикателни времена.

„Изпратихме 2022 година с благодарност и започваме Новата, посрещайки я на прага с Вяра, Надежда и Любов! И с ново начало на добротворчество в името на съпричастността, добротата и човечността!“, заявиха днес от ръководството на ПК „НАРКООП“-КУБРАТ.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе