Три отбора с купи от турнир по мини футбол в Кубрат

След двудневна футболна фиеста в Спортна зала „Кубрат“ приключи общинският турнир по мини-футбол, провел се тази събота и неделя в лудогорския град. В спортната надпревара, провела се под мотото „Кубрат спортува“, се включиха десетки играчи от Кубрат и населените места на общината.
Майсторско владеене на коженото кълбо демонстрираха общо осем отбора, които бяха подкрепени от кубратската публика, както и от страхотни футболни запалянковци от населените места.

Срещите бяха наблюдавани от представители на Общината, която е и главен организатор на събитието, начело с кмета Алкин Неби и директорът на Дирекция „Специализирана администрация“ към Общината Стефан Калинов.

YouTube

След финалните срещи кубратският градоначалник лично награди отличилите се футболисти и отбори, както ги поздрави с Новата година, пожелавайки на всички най-вече много здраве, щастие и разбира успехи в начинанията. Кметът на Общината не пропусна да благодари също на организаторите, съдиите и персонала към спортната зала в Кубрат.

Шампионската купа на победителите в турнира вдигнаха играчите на футболния отбор „Кубратя“ от град Кубрат, надвили на финала с 4:1 отбора на „Кубрат строй“ – гр. Кубрат, който се класира втори и заслужено вдигна купата. Третата купа на турнира спечелиха играчите от отбора на „Апапите“ от общинския център, а четвърти станаха играчите на тима от „НАРКООП“ – Кубрат.

По време на събитието бяха отличени с награди и играчите на турнира. Индивидуална награда за любимец на публиката спечели Иван Иванов. Голмайстор на турнира стана Петър Петров, а за най добър вратар бе определен Биртен Насуфов.

Специални благодарности Община Кубрат изказа на всички отбори, взели участие в спорното мероприятие – „Young Boys“, „НАРКООП“, „Стрела“, „Апапите“, „Кубрат строй“, „Кубратя“, „Златна слава“ и „Аржентина“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе